Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan vagyunk itt "forever alone"-ok? Ha magadba nézel, hogy ítéled meg, miért alakul így az életed?
4-es, köszönöm a bíztatást!
5-ös! Nem igaz, hogy csak külső bajaim vannak, én is tele vagyok komplxusokkal.
Anyukámék rosszul neveltek, sajnos ez így igaz, ellöktek maguktól, soha semmiről sem beszélünk itthon, semmiféle bensőséges dolgokról, csak a tanulást meg a sulit hajtogatják, mint akinél megakadt a lemez. Apukám egy vadállat, ha valami nem a kénye-kedve szerint alakul, máris oda a fél tányérkészletünk... Valamikor nemcsak az. A nővérem a kedvenc, apukámék folyton hasonlítgatnak hozzá, hogy ő milyen szép, milyen vékony, ő jobban tanult... Olyan suliba kell járnom, amit a szüleim választottak, mondván ez lesz a legjobb számomra, képzelheted, mennyi kedvem van oda járni. Semmi beleszólásom nincs a családi dolgokba, még a véleményemet sem nyilváníthatom ki, mert azonnal lehurrognak, mondván hogy én csak egy gyerek vagyok, ugyanmár mit akarok. A családnnak én vagyok a lábtörlője, ha szar passzban van apukám vagy anyukám, de még a nagynéném is, minden hülye, piti dologba beleköt, és jól odamondogatja a magáét... Általános iskolában engem is csúfoltak, kirekesztettek, nehogy azt hidd, hogy nem... Barátaim alig vannak, nem véletlen, hogy egy anonim oldalon öntöm ki a lelkem. A hangulatingadozás nálam is befigyel, vannak olyan napok, hogy ki sem mozdulok a házból. Igazából az írásod háromnegyede illik rám is. És nem igaz, hogy a szóbeli kommunikáció készséged a nullához közeli, nekem nagyon tetszett, ahogy rendszerezted a gondolataidat.
Lehet, hogy rögtön ezzel kellett volna startolnom, és a külső bajaimat úgy definiálni, hogy és a hab a tortán...
Jah, igen, szóval a szóbeli kommunikációs készséget azt úg kell érteni, hogy élő szóban. Írásban így anonímen megy általában a határozottság, meg a jó kifejező készség, szoktak azért keményen 100% os válaszok lenni, ha meg nem ,akkor is állatira megosztóak, sose közönyösek a hozzászólásaim. Nem kell hogy mindenki rajongjon érte, de azért megfogja az embereket úgy vettem észre az utóbbi években. Ne mez a lényeg,hanem hogy élő szóban ebből semmi! semmi nem derül ki. Le vagyok blokkolva, ha ki kell állni,hogy na mutatkozz be, akkor már képtelen vagyok határozott, magabiztos jó benyomást kelteni. Mindig kussban is vagyok, mert ez ivódott belém, hogy hallgatni arany! Hazudni előny! sok az ellenség....
Igen, a belső problémák sokkal de sokkal komplexebbek, és nehezebben kezelhetők mint a külső gondok.
Igazából te túl komolyan veszed az őseidet, nagoyn fügsz tőlük. Én csak kihasználom őket évek óta, még 27 évesen is, a lényeg hogy pénzügyeleg finanszíroznak elég szépen, a többivel meg nem is érdemes foglalkozni. De igaz, nekem sose voltak kötekedős szüleim, és hál istennek mindig egyedüli gyekek voltam, testvérek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!