Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálytársam (haverom) felvetette, hogy birkózhatnánk egyet csak úgy mondjuk a fiúöltözőben erőösszemérés céljából. Ti mit szólnátok hozzá? Elfogadnátok a kihívást? Meleg lenne és akar valamit?
Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 07:12
11/21 A kérdező kommentje:
Csupán birkózás. Semmi több. Torna gatyában, fél óráig gyűrkőztünk. Úgy dobált ahogy akart, kinyomta belőlem a szuszt, de azért ellen álltam ahol tudtam pár jó fogással. Sőt direkt belement a fogásaimba, hogy ki tud-e jönni. Egyikőnk sem nyert igazán, csak elvoltunk. Ennyi volt, mi lesz? Izomláz! :D
2013. jan. 17. 15:22
12/21 anonim válasza:
na majd mikor idetéved véletlen, aztán holnap a suliban - te Józsi, há leb*ziztál?
13/21 A kérdező kommentje:
Akkor azt is lerendezzük valahogy... :D
2013. jan. 19. 18:18
14/21 anonim válasza:
Nincs ebben semmi gyerekes. Néha mindenkire ráfér egy kis zúzda, mozgás. Nekem is jól esne egy kiadós gyömöszölés. Mellesleg ha ilyen kitartóan harcoltál egy nálad ennyivel izmosabb emberrel, ráadásul túl élted, nem is lehetsz olyan rossz... Esetleg megmutathatnád mire vagy képes. :)
15/21 anonim válasza:
öltözőben? izzadt pucér pasik előtt? a tornaterem erre megfelelőbb,de ha ragaszkodik hozzámeg ahoz hogy 2en legyetek akkor gyanakodhatsz.
16/21 Ipso válasza:
Azért ez a kérdés sokat elmond a mai fiatalokról.
17/21 anonim válasza:
Legalább félmeztelenek voltatok?:-D
18/21 anonim válasza:
ha én birkozni akarnék valakivel,b-uzulás céljából akkor nem suliban tenném,és plán nem az öltözőben.
otthon-Gyerefel és birozz velem erő ősszemérés céljából,de úgy mint az ókori görögök azaz pucéran!
19/21 anonim válasza:
Ma csak az öltöző, holnap az egész világ...
20/21 A kérdező kommentje:
#14 Megmutathatom írj üzenetet.
#15 Ketten voltunk csak.
#16 Igen, szeretünk mozogni.
#17 Igen félmeztelenek voltunk.
#18 Nyilván így egyértelműbb lett volna.
2013. nov. 30. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!