Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus bulik?
Hát, én a pécsi Mediterrán Baráti Körbe szoktam járni mostanában. A Rákóczi út. 50-ben van, szombatonként általában. Most szombaton is lesz pl. egy buli :)
Egész jó hely és barátságos, bár van egy-két elvont figura, de őket figyelmen kívül kell hagyni :)
Lumbulábi Lilla!
Most akkor mégsem te vagy Fejnélküli loúvas? :O xD
Hát nekem ott semmi nem jut...
100%.
Talán normál buli is megteszi...
Hát, én Budapesten a Club Undergorund-ba járok...:) az egy melegbarát hely, vannak heterók, melegek, leszbikusok, transzik...:) A zene kiváló, kielégít minden stílust. A hely is egész hangulatos és kényelmes.
Viszont nem nagyon érdemes egyedül lemenni, mert leginkább bandák járnak le, akik összeszokottak, és hát nem árt vigyázni egymásra se...
Egy a hátránya, hogy az alkohol rohadt drága, megéri előtte alapozni, van elég lehetőség a környékén rá :D
18/L
Az ÖsztroSokk bulikban még nem csalódtam!
31/bi N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!