Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok: ki az, aki egy magányo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok: ki az, aki egy magányos, intelligens sráccal szívesen elbeszélgetne, ismerkedne? 18/F

Figyelt kérdés
A korotokat is írjátok le kérlek

2013. jan. 15. 20:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
20 alatt nem nagyon fogsz találni olyan csajt aki aki az intelligenciára hajt :D talán egy-két kivétel akad
2013. jan. 16. 18:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem azért kérdeztem, csak nem mindenki olyan amilyennek mondja magát.
2013. jan. 16. 19:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én például az intelligensre hajtok...

Nálam külsőleg egy lényeg van,legyen magasabb nálam,ami elég nehéz.Amúgy engem sokkal jobban megfognak a magányos srácok.Hozzám ne jöjjön senki oda azzal,hogy "Nem szállsz be egy körre" vagy mittudomén ezek a mai party-b*zi srácok.Sokkal jobban tetszenek a komolyabb fiúk,akik pl. nem a külsőségeket nézik..úgyhogy ne add fel a reményt..:)

15/L

2013. jan. 16. 22:23
 14/15 anonim válasza:
Szia:) en szivesen ismerkedneek veled!(: 15\L
2013. febr. 23. 16:14
 15/15 anonim ***** válasza:
01-16 22:23-es válaszoló ,egyetértek veled! Szerintem a normális lányoknak nem azok a hülyegyerekek tetszenek, akik folyton buliznak meg csajoznak és nem tanulnak. A ribancoknak kellenek ilyenek, mert az hamarabb lefekteti őket meg leitatja és ez nekik valamiért teszik. Szerintem jó , ha egy fiú ilyen. :) 15/L én is. :D
2013. ápr. 9. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!