Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, akik nem csak a macsó fiúkért vannak oda?
Több tapasztalatom van, ezeket most meg is osztom
1) a szerelmes párokban mindkét tag jóképű, jó alkatú, kívülről tökéletes
2) az olyan kövér emberek, mint én egyszerűen senkit nem érdekelnek, ráadásul akiket látok az utcán kövér emberek, ugyanabban a cipőben járnak mint én
3) a valós életben sokkal boldogabbak a "macsó" típusok (arról nem beszélve, hogy attól lesznek boldogok, ha a másiknak rossz)
4) nincsen semmi önbizalmam és fogalmam sincs, hogy gyűjtsek...
"a valós életben sokkal boldogabbak a "macsó" típusok (arról nem beszélve, hogy attól lesznek boldogok, ha a másiknak rossz)"
Ezzel az a bökkenő hogy sok ember akit te elsőre macsónak tartasz nem is az, nem gázol át másokon, nem attól lesz boldog ha a másiknak rossz, csupán annyi a "hibája" hogy céltudatos, tudja mit akar és azért hajlandó megdolgozni is (pl. a jó külsőért). Az önmagukban bizonytalan emberek pedig hajlamosak őket elsőre gátlástalannak stb. nézni.
És az mindegy hogy te hány valóban önző embert láttál már, pont neked kéne tudnod hogy elsőre nem szabad ítélni.
Amúgy meg pont a minap találtam rá ezekre a videókra, irigykedés helyett ajánlom nézd meg:
Kicsit túlzol, én úgy értettem, hogy fölösleges folyamatosan csak diétázni, mert bármennyi mozgást viszel mellé, nem lesz eredmény. Úgy vagyok vele, inkább élek olyan "átlagos" életet, mint a korombeliek.
Egyébként sem az a bajom, hogy meglát egy igazán jóképű férfit és megtetszik neki, hanem hogy a semmibe vesznek. Pontozni nem pontozok, igazad lehet, de az a baj, hogy engem is állandóan kritizál mindenki.
A felfogásoddal van a baj..
Hidd el van eredménye ha diétázol és kardiózol egyszerre. Nem egy hét alatt de egy hónap alatt már lesz változás.
Nekem is sikerült valahogy..
17/F
VANNAK.
1, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy boldogak. az előző kapcsolatomtól mindenki elolvadt, hogy milyen jól mutatunk együtt, hogy csináljuk, stb. de én borzalmasan éreztem magam.
2, szintén nem igaz, eleve, aki külső alapján ítél, meg sem érdemli, hogy megismerjen úgy igazán
3, ezekről a macsó tömegemberekről, akik mivel kiöltek magukból minden emberséget, és több személyiséget is felállítottak maguknak védekezésképp, mert gyenge jelleműek, azt hiszem, szót sem érdemelnek. sz*rd le és kerüld el őket messzire
4, nyilván ennek több fokozata van
először is, fogadd el magad, utána törekedhetsz a tökéletességre (ha gondolod fogyj le, de ne utáld magad azért, mert kicsit teltebb vagy az átlagnál)
találd meg önmagad, és legyen célod vele.
legyél abban a legjobb, amit szeretsz csinálni.
használd föl a szenvedéseket, amik érnek! (én például mindig verseket írtam, ha bántottak, és ebből már voltak sikereim :) zenélj vagy ilyesmi, fejezd ki magad!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!