Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találhatok hozzám való fiút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok hozzám való fiút?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok és még soha nem voltam szerelmes. Persze már sokszor volt hogy tetszett egy fiú, de ennyi. Eddig nem zavart, de most már egy jó ideje úgy érzem hogy szívesen ismerkednék/járnék valakivel. Az a baj, hogy az ismerőseim közül senki iránt nem érzek max barátságnál többet, akiket pedig érdeklek, azok nekem nagyon nem jöttek be. Hol tudnék normális, kedves fiúkkal megismerkedni?

Nem vagyok bulizós típus, így az kiesett mint helyszín.

Tényleg olyan nehéz egy hozzám való fiút találni, vagy csak nekem jön össze? Aki tudna segíteni légyszi írjon. Privátba is mehet.

2013. jan. 15. 15:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Bárhol, csak ahhoz észre kéne venned a nem 10/10-es kinézetű fiúkat is.
2013. jan. 19. 10:11
 12/12 anonim válasza:
Szia :) Én kedves és normális vagyok :) Szeretek sétálni , beszélgetni , ismerkedni. Hány éves vagy? Hol laksz? Ha Budapesten akkor szívesen találkoznék veled :) 15/F
2014. ápr. 6. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!