Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez még belefér a fiú-lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még belefér a fiú-lány barátságba?

Figyelt kérdés

1 éve ismerek egy lányt..beleszerettem, de ő csak barátként tekint rám(ami nem is baj/van pasija).

Ha minden jól megy idén nyáron találkozunk először, de kicsit félek tőle, hogy olyan dolgot csinálok,amit a barátok nem szoktak. Tehát a kérdésem az lenne, hogy a fiú-lány barátságba belefér-e a: sok puszi..sok ideig tartó ölelés..kettesben mozizás és egy ágyban történő filmnézés(esetleg mellé még hátulról megölelni).

Azért kérdezem, mert eddig sima barátnak lány még nem volt nekem...

2013. jan. 15. 14:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
8-as ez az! :) A páromnak vannak lány barátai, olyan még volt, hogy az ágyon ülve, vagy kényelmesen eldőlve filmet néztek, de puszilgatást, ölelgetést még nem láttam tőlük. Esetleg szülinapon, névnapon köszöntéskor puszi-puszi, de más nem.
2013. jan. 15. 15:22
 12/18 anonim ***** válasza:
barátok nem ölelgetik egymás az ágyban.
2013. jan. 15. 15:25
 13/18 anonim ***** válasza:
hogy gogy csak nyáron találkoztok?
2013. jan. 15. 15:28
 14/18 anonim ***** válasza:

Hát, volt egy lánybarátom nekem is. Akinek volt egy pasia.

Nekem ő olyan volt mint ha a kishúgom lett volna. Így volt ölelés és puszi is, esetleg aludt a válamon stb.

Ebből semmi probléma nem adódott, hiszen utólag én is jóba lettem a pasiával, illetve velem már előbb óta volt barát, mint hogy ők együtt összejöttek volna.

Mellesleg én segítettem neki rengeteg mindenben. Pl. magában abban is hogy hogyan jöjjenek össze.

Gondolom a pasia is megvan róla győződve, hogy én úgy semmit nem akarok tőle, ezért se zavarja egyáltalán.

Ölelgetés meg a sima puszi az meg mellesleg félreérthetőnek se mondható.

2013. jan. 15. 15:32
 15/18 A kérdező kommentje:

13.

Úgy, hogy suli mellett 16 évesen nem lehet csak úgy bármikor 400km-t(oda-vissza 800km) utazni kocsi nélkül amikor és ahányszor csak akarunk...

2013. jan. 15. 15:35
 16/18 anonim ***** válasza:
nem fér bele. részéről csak barátság?
2013. jan. 15. 17:48
 17/18 A kérdező kommentje:

Részéről csak barátság..olyan a viszonyunk mintha a pótbátyus lennék...

De sokan írták, hogy nem fér bele..ezért megbeszéltem vele a dolgokat...

2013. jan. 15. 19:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Még most lehet, hogy úgy érzitek, belefér, de ha lesz egy igazán komoly barátja, akkor már nem biztos, hogy a lánynak bele fog férni, hogy puszilgatod, sokáig ölelgeted, meg összebújva filmet néztek. Aztán neked lesz rossz.
2013. jan. 15. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!