Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még belefér a fiú-lány barátságba?
1 éve ismerek egy lányt..beleszerettem, de ő csak barátként tekint rám(ami nem is baj/van pasija).
Ha minden jól megy idén nyáron találkozunk először, de kicsit félek tőle, hogy olyan dolgot csinálok,amit a barátok nem szoktak. Tehát a kérdésem az lenne, hogy a fiú-lány barátságba belefér-e a: sok puszi..sok ideig tartó ölelés..kettesben mozizás és egy ágyban történő filmnézés(esetleg mellé még hátulról megölelni).
Azért kérdezem, mert eddig sima barátnak lány még nem volt nekem...
Hát, volt egy lánybarátom nekem is. Akinek volt egy pasia.
Nekem ő olyan volt mint ha a kishúgom lett volna. Így volt ölelés és puszi is, esetleg aludt a válamon stb.
Ebből semmi probléma nem adódott, hiszen utólag én is jóba lettem a pasiával, illetve velem már előbb óta volt barát, mint hogy ők együtt összejöttek volna.
Mellesleg én segítettem neki rengeteg mindenben. Pl. magában abban is hogy hogyan jöjjenek össze.
Gondolom a pasia is megvan róla győződve, hogy én úgy semmit nem akarok tőle, ezért se zavarja egyáltalán.
Ölelgetés meg a sima puszi az meg mellesleg félreérthetőnek se mondható.
13.
Úgy, hogy suli mellett 16 évesen nem lehet csak úgy bármikor 400km-t(oda-vissza 800km) utazni kocsi nélkül amikor és ahányszor csak akarunk...
Részéről csak barátság..olyan a viszonyunk mintha a pótbátyus lennék...
De sokan írták, hogy nem fér bele..ezért megbeszéltem vele a dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!