Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nehéz megfelelni mai 18-30 év közötti hölgy korosztálynak vagy csak a pasik fújják föl a dolgot?
Én is pasi vagyok, szinte sosem próbálkoztam a lányoknál, ezért nem akarok "üres okosságokat" írni.
Szóval tényleg ilyen rossz a helyzet?
Azért szerintem elég sok embert ki lehet pofozni, csak sokan nem hisznek magukban.
A legtöbb nő nem is azt nézi, h mennyire vagy jóképű, hanem úgy gondolkodik, h divatos ruhákban jár, le van szolizva, van valami szar a csuklóján, ápolt?
Akkor jöhet!
Azért nem szabad általánosítani, hogy a 18-30 korosztály hölgy tagjai maguktól elszállt, beképzelt p*csák és az elvárások az egekben vannak.
Inkább úgy fogalmaznám meg, hogy egy eleve kevesebb nő van ebben a korosztályban, mint férfi, illetve a 40-50-es férfi korosztály is erre a csoportra "vadászik". Valamint férfitársaim közül sokan magasabbra tesszük a lécet (miért is ne?) illetve értelemszerűen egyedülállókat keresünk, így ennek a lánycsoportnak eleve kiesik az 50-70%-a...
Összegezve, ezen korosztály nőtagjainak 30%-ára nyomul a teljes 18-30-as, illetve a 40-50-es férfikorosztály. Nekem is társkeresőzött egy 25 éves nő ismerősöm, és mondta, hogy naponta(!) 30-50 felkérést kap. De élőben is bepróbálkoznak egy szép lánynál 8-10-en egy este egy szórakozóhelyen, ezt a saját szememmel is látom. A kevésbé szép/átlagos lányokra lehet, hogy csak harmad ennyi "udvarló" jut, de azért így is van lehetőségük válogatni. Szóval igen, megtehetik, hogy komoly elvárásokat támasszanak.
Ennek ellenére én bizakodó vagyok, inkább attól tartok, hogy nem fogok megfelelő lányt találni (kevés szabadidő, sok elfoglaltság, emiatt kevés lehetőség ismerkedésre) nem attól, hogy irreális elvárásokat fog támasztani.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!