Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nekem tetszik egy fiú az osztályból?
Figyelt kérdés
Nem tudom h neki bejövök-e minden esetre jól elvagyunk....ilyenkor mit kell tenni? (azon kívül h oda állok elé és mindent elmondok)...és szoktam vele beszélgetné naponta ... köszi előre is2013. jan. 15. 13:32
1/7 anonim válasza:
ne mond el rögtön, csak éreztesd vele
pl. mosolyogj sokat, próbálj meg kettesben maradni vele...
ha tetszel neki, akkor ő is kimutatja majd az érzéseit
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :) 14/l
2013. jan. 15. 13:45
3/7 anonim válasza:
igaza van az előttem lévőnek, csak az a bökkenő, hogy ha tetszesz is az illetőnek nembiztos, hogy párkapcsolat lesz belőle. hidd el, nem olyan egyszerű az osztályon belül ez az egész.
4/7 A kérdező kommentje:
Pad....igen igaz :S én is tudom sajnos :(...de köszönöm a választ :)
2013. jan. 15. 15:31
5/7 A kérdező kommentje:
HA VAN VALAKINEK JÓ ÖTLETE PRVIBE IS JÖHET! :D
2013. jan. 15. 15:43
6/7 anonim válasza:
Én is voltam már ilyen helyzetben.Mi is nagyon sokat voltunk együtt nevettünk haverkodtunk.Aztán én is tetszettem neki és járni kezdtünk.De beláttuk hogy jobb ha csak barátok maradunk.
Nem hiszem h sokat segítettem de először mindenféle képen barátkozzatok.De a lényeg hogy hallgass a szívedre!! 15/L
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)))
2013. jan. 22. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!