Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is elég kínos? Hol a hiba a képen?
ŐŐŐm.....:D Én többször megnéztem, hogy mi lehet a hiba nem jöttem rá, késöbb megnyitottam és láttam, hogy a nő 2néven van fent! :D
Hozzátenném szőke nő vagyok :)))))
:)))))))
ennyit a hitelességröl....és ugyan azzal a képpel....áhhhh
:))
A Mareszka és a Pipacs a hiba??
Hát többi se kutya.. Ilyen nevek szoncsy. nikszike, Lolitta ??????? Tényleg ilyenek vannak fent??????
Jó ezt értem, hogy van ilyen is. Már rég nem vagyok fenn ott.
Egyszer voltam ott regelve, és kb olyan levelek jöttek, hogy szeretne találkozni velem stb csak töltsem fel a telóját, a másik meg bankszámlámra akart küldeni egy csomó pénzt, mert külföldön bántják, fogva tartják vagy ilyesmi és el akkar onnan utazni és itt jön a csavar, hogy én utaljak neki tizen x ezer forintot, a repülőjegy árát.
Sok nyomorék van ilyen oldalon azt tudom. Emberi hülyeség határtalan. Meg küldözgetnek linkeket, hogy ezt nyisd meg meg azt stb... vhogy sose tudtam bedőlni ezeknek, amikor már előre kell fizetni vmiért az gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!