Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetne több spermám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne több spermám?

Figyelt kérdés
Nem spermiumok száma, hanem a sperma mennyisége hogy növelhető, mert barátnőm azt szeretné ha sokkal önteném nyakon és nem annyival mint mostanság. :s

2013. jan. 14. 23:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Meg ha már nem bentre szeretné, hanem a nyakába, akkor ez egy vállalható dolog érte szerintem...
2013. jan. 14. 23:27
 12/18 anonim ***** válasza:
74%

Tessék. [link]

Már én is rendeltem többször is. Barátnőm is hatalmasat élvez, kb 1dl-t, viszont nem spriccel, csak hirtelen kiömlik. Szerette volna ha én is beteríteném mikor én vagyok felül. :)

Nincs ebben semmi rossz. Mindenkinek megvan a maga titkos kis vágya. :)

2013. jan. 14. 23:28
 13/18 A kérdező kommentje:
xD és az a ,,megállás'' mennyi ideig tartson, hogy aztán újrakezdve ne menyek el hamar?
2013. jan. 14. 23:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Az milyen lánynál, amikor csak hirtelen kiömlik? Én csak a spriccelőst ismerem. Hogy érted?
2013. jan. 14. 23:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Nincs rossz benne, én nem is írtam. De a prosztatás dologtól (nem muszáj durván, elég ujjal!) is szépen ki tud ürülni. Még jól is tud esni, meg bizonyos időközönként egészséges.
2013. jan. 14. 23:33
 16/18 anonim válasza:
43%
Menj gangbang partyra csak fiukákkal.
2013. jan. 14. 23:37
 17/18 anonim ***** válasza:
57%

Megállás? mármint? olyan 12 mp ig lövelsz egyfolytában a csajra. :D

Milyen az mikor simán kiömlik? Hát hirtelen nagyon sok jön, és vége. Mintha Pohárból kicsapnád a vizet a földre. Na olyan.. :D

2013. jan. 18. 22:14
 18/18 anonim válasza:
57%
Tökmag, tökmagolaj, zeller, cink, e-vitamin, Q10, sok fehérje, illetve vannak kimondottan erre a célra kifejlesztett tabletták is.
2013. máj. 29. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!