Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisebb fitymaszűkületet lehet itthon házilag kezelni?
Kedves patrik 24 !
Ên ùgy gondolom,hogy ez egyèn függő... Neki nem dörzsöli ki,az alsònadràg, ès ő maga mondta azt ,hogy ìgy sokkal jobban bìrja a szexet.... Nem magamra gondoltam,hisz nem az a lényeg,hogy meddig tart,hanem az ,hogy jò volt- e vagy nem...
Na,de èn nem fogok vitâba szâllni senkivel!!! Ha Te ìgy gondolod ,hât gondold îgy!! :-)
7-es voltam
Hát, utolsóhoz csak annyit tennék hozzá, hogy DE, nekem egy részen pl kifejezetten dörzsöli, pedig 30 éve van már a fedetlen állapot. (Remélem, nem örökre, dolgozom rajta, hogy máshogy legyen)
Olyan jó lenne, ha csak olyan nők akarnák levágatni a férfiak fitymáját, akiknek a csiklójukat már kimetszették. Mert akkor érteném ezt a heves rajongást a csonkolások iránt.
Elég hátborzongató ilyeneket olvasni.... "tovább bírja"... mint valami tenyészállat-tartó... te jó ég :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!