Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiatlan, ha nem szeretem a sört, meg a focit?
Sör helyett bor v boroskóla.
Focizni szeretem, de hát még a szabályait sem ismerem, legalábbis nem mindet, de mecccset nem nézek. Ja és a Forma 1-től meg hülyét kapok, de kocsikat, azért szeretem, szoktam autósműsorokat nézni néha.
De a zene, zenélés jobban érdekel. :D
Nem az. Legyél önmagad!
Mondjuk a sör az jó ;)
A thrash az jóféle! \m/
Tanulj meg szólógitározni, legyél bandában és akkor tuti nem lesz csajban hiányod. :) A sört meg majd megszokod, de amúgy szoktam koncerteken borozókat is látni, szóval az sem akkora tragédia.
Szeretem, amikor ilyen sokan azt írják, hogy szeretik a metalt. :D :D
Mondjuk a NASCAR az egész jó, a kocsik tetszenek benne, az amcsi autók nagyon bejönnek. XD
hát ha a focit nem szereted az még elmegy... de a sört?? nem a semmiért mondják rá azt. hogy folyékony kenyér.
A kérdésre meg a válasz: Igen, férfiatlan.
Én is kérdeznék erre inkább valamit :)
Túl férfias , hogy én szeretem a sört és a focit?
20L :)
nincs ezekkel semmi baj.
én is jobban értékelem az olyan pasit, akit könnyebb elvinni egy Watch My Dying koncertre, mint egy focimeccsre.
Hát egy jó kapcsolatért ki lehet hagyni, meg legfeljebb meccset néznék ha te zenélsz, hogy mégse akkor mikor zavarna....:D
Sör meg nem is olyan létfontosságú, haverokkal 1-2-t meginni azt csókolom :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!