Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok egyszerre szívvel és fejjel gondolkozni? Ha igen hogy? Ha nem miért nem?
Elméletileg lehetne, ha olyan a partner. Gyakorlatilag nem, mert nincs olyan társam:)
Szív érvei ütik a fej igazát, és fordítva.
Ha tudnék sem akarnék. Botorság hallgatni két dologra. Mi van ha egyik ezt, míg másik amazt mondja? Kétfelé szakadsz? Vagy hogyan, mi alapján döntenéd el, hogy melyikre hallgatsz? Ha tudnál mind a kettővel, egyszerűen beleőrülnél a döntésképtelenségbe.
Amúgy meg az egyikkel gondolkozol csak. A másikkal szimplán érzel. Mindent rendeltetésszerűen kell használni és nem lesz probléma... :D
Itt mire gondolsz? Az emberi kapcsolatokra érted a dolgot?
Ez nehéz kérdés egyébként. Amikor látok egy szép lányt, akkor azt mondom, hogy húú, de lefeküdnék vele és aztán? Csak lefeküdnék vele, de nem lenne semmi más. Viszont olyan is van, amikor látok egy gyönyörű lányt és előbb mégis az jut eszembe róla, hogy olyan jó lenne a barátjának lenni (barátságból) mert sugárzik belőle az értelem és imádom az okos és talpraesett lányokat. Szóval hogyha két lány közül kéne választanom, aki mondjuk egy bombanő, de semmi értelem nincs benne és mondjuk egy egy-két fokkal "szolidabb", viszont annál okosabb lány, akkor egyértelmű, hogy az eszemre hagyatkoznék. :)
Eddigi tapasztalataim alapján nem. Egyszerűen a szívem és az eszem más diktál, és ezt összeegyeztetni nemigen lehet. A legutóbb pl. nagyon tetszett egy srác, és azok alapján, amik lezajlottak köztünk, úgy éreztem, hogy ez kölcsönös. Mégsem lépett. Sokáig őrlődtem, végül elhatároztam magam és léptem én. Pedig az eszem tudta, hogy nem kéne, mert ha nem lép, akkor valószínűleg nem is akar semmit és pofára fogok esni. De a szívem azt súgta, ha nem teszem meg, éveken át felfogom tenni magamnak a "Mi lett volna, ha?" kérdést. Végül a szívem nyert és kiderült, hogy az agyamnak volt igaza. Pofára estem. Ő csak barátságot akar.
Hát így jártam.
De próbálok tanulni ezekből és próbálom rászoktatni magam, hogy néha inkább az eszemre hallgassak, mintsem a szívemre, és akkor talán nem csalódnék ennyit.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!