Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gond, ha egy 16 éves lány a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gond, ha egy 16 éves lány a mai világban várna a szeretkezéssel a házasságig?

Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 20:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Amikor ezen gondolkodtam, az jutott eszembe, hogy mennyivel jobb, ha már nem kell aggódni, hogy teherbe esek, nem arról szólna, hogy el ne rontsunk valamit.
2013. jan. 13. 21:07
 12/18 anonim ***** válasza:
68%

Meglepődtem ezen a kérdésen.

A napokban tettem fel hasonló kérdést, én is 16 éves lány vagyok, és én is szeretnék várni a házasságig a szexszel. Örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül a mai világban. :)

Szerintem nem gond, ez egy nagyon szép döntés. :) Persze azokat sem ítélem el, akik másképp döntenek, de számomra is fontos a szüzességem megtartása, és ez csakis a saját döntésem.

16/L

2013. jan. 13. 21:08
 13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó :) Én is örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel :)
2013. jan. 13. 21:11
 14/18 anonim ***** válasza:

Persze, most ezt gondolod, mert nincs kapcsolatod. De majd ha lesz egy srác akivel szeretitek és mint minden pár, kívánjátok egymást, 16 vagy 20 évesen... és nem akartok/ ő nem akar (még) házasságot... talán más lesz a helyzet.

Arra nem is gondolva, amit ti nem tudhattok, - mivel még nem éltetek át -, de rengeted probléma lehet két féllel az ágyban. Persze, sok mindent meg lehet beszélni, és meg lehet oldani, de nem mindent. Ez nem ilyen egyszerű.

Így ha ezt csak a házasság után akarod megtudni, szerintem az elég nagy zsákbamacska...

2013. jan. 13. 21:16
 15/18 anonim ***** válasza:

"Segítesz nekem párkapcsolati kérdésben?"

- 16 évesen nem probléma az, hogy még nem volt kapcsolatod..majd lesz. A vallásos téma meg egy baromság, mindenki éljen úgy, ahogy szeretne, ne akarjon megfelelni

2013. jan. 13. 21:21
 16/18 anonim ***** válasza:
A házasság utáni szex azért kockázatos, mert a szexnél dől el hogy a párod szexuálisan is illik hozzád, avagy nem. Sok házasság azért megy tönkre, mert "ismeretlenül" házasodnak össze. Ezért kimondottan ajánlott házasság előtt legalább egyszer ágyba bújni a pároddal hogy biztosak legyetek abban hogy összeilletek, szexuális beállítottságotok is hasonló, mert csak így lesztek boldogok.
2013. jan. 13. 21:22
 17/18 anonim ***** válasza:
( Egyszeeer? Szerintem abból sem derül ki sok minden. "Ezer" vágy lehet egy embernek, nem fog mindent kipróbálni 1 alaklom alatt... )
2013. jan. 13. 21:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gond. Ha Te így látod jónak, akkor hajrá! :)
2013. jan. 13. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!