Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond, ha egy 16 éves lány a mai világban várna a szeretkezéssel a házasságig?
Meglepődtem ezen a kérdésen.
A napokban tettem fel hasonló kérdést, én is 16 éves lány vagyok, és én is szeretnék várni a házasságig a szexszel. Örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül a mai világban. :)
Szerintem nem gond, ez egy nagyon szép döntés. :) Persze azokat sem ítélem el, akik másképp döntenek, de számomra is fontos a szüzességem megtartása, és ez csakis a saját döntésem.
16/L
Persze, most ezt gondolod, mert nincs kapcsolatod. De majd ha lesz egy srác akivel szeretitek és mint minden pár, kívánjátok egymást, 16 vagy 20 évesen... és nem akartok/ ő nem akar (még) házasságot... talán más lesz a helyzet.
Arra nem is gondolva, amit ti nem tudhattok, - mivel még nem éltetek át -, de rengeted probléma lehet két féllel az ágyban. Persze, sok mindent meg lehet beszélni, és meg lehet oldani, de nem mindent. Ez nem ilyen egyszerű.
Így ha ezt csak a házasság után akarod megtudni, szerintem az elég nagy zsákbamacska...
"Segítesz nekem párkapcsolati kérdésben?"
- 16 évesen nem probléma az, hogy még nem volt kapcsolatod..majd lesz. A vallásos téma meg egy baromság, mindenki éljen úgy, ahogy szeretne, ne akarjon megfelelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!