Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy minden lány csak a karcsú srácokra bukik?
Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 19:25
11/17 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszaban van vmi, nem általánositok égész városomban ezt látom
2013. jan. 13. 20:00
12/17 anonim válasza:
érdekes nekem a mackósabb izmosabb pasik jöttek be mindíg is, erre nem belezúgtam egy hosszútávfutóba.(pedig az agarak soe vonzottak) Hidd el ha nem vagy extra dagadt ezt nem súly/alkat függő szerintem is inkább fejben van a hiba.
13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó lehet nem tudom
2013. jan. 14. 13:26
14/17 anonim válasza:
19:42-nek van igaza. Nem a karcsú srácokra, hanem a pénzes srácokra buknak a lányok. Hogy miért? Mert felszínesek, beképzeltek és anyagiasak mind.
Tehát ha van sok zséd, és fekete Bömösöd a garázsba (Porsche,Ferrári is jó), akkor lehetsz 500 tonnás hízósertés is, akkor is lesz 8-10 csajod, akár egyszerre is.
15/17 anonim válasza:
Utolsó jól megmondja XDD :D. Nem amúgy lehet h te ezt látod de sok esetbe nincs így , és fordítva se.Ha elmész az utcán akkor egy csomó olyat látsz h valami 600kg.kg-os nő egy csontkollekció pasival mászkál kézen fogva, smárol stb. Ez tényleg inkább fejben dől el. Mert lehetsz te akármilyen jó pasi, vagy túl kövér, vagy túl sovány de aki igazán szeret és kedvel azt nem érdekli h hogy nézel ki.... leginkább... :)
16/17 anonim válasza:
az elméleted nálam megbukott. a macispasikra bukom.
tehát NEM MINDEN LÁNY bukik a karcsú srácokra.
ne általánosíts.
17/17 anonim válasza:
A többség tényleg a vékony vagy kigyúrt srácokra bukik de tény hogy pár éve annyit fordult hogy többen választanak kimondott vékonyat olyan 65-70 kilósat. A macis kategória régen sem népszerű ahogyan most meg szinte 0. Na persze nem mondom hogy nincsenek kivételek 1-1000-10000 de a milliókból kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!