Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elfelejteni?
Figyelt kérdés
Már 3 hónapja próbálkozok.Hiába töröltem mindenhonnan..nem bírtam 3 hétnél tovább...visszavettem.2hete elolvastam a beszélgetéseket.és sírtam rajta,mert annyira hiányzik,de nagy nehezen letöröltem azokat is...Mindig arra akarok sétálni,amerre lakik.Hátha látom.Volt egy idő amikor a mikrofonos beszélgetéseket is felvettem,hogy magam mellett tudjam,amikor nincs velem.Neten is kutattam utána,csak azért,hogy olvassak róla.Lehet,hogy beteges vagyok,nem tudom...Igazából azt szeretném ha velem lenne,de nem szabad:( Kénytelen vagyok felejteni,de nem megy:(2009. aug. 29. 01:00
1/6 A kérdező kommentje:
És azt kihagytam,hogy egész nap azt várom,hogy mikor jön msn-re..:S a barátaimmal meg hiába találkozok,h 'ne gondoljak rá' csak rajta jár az eszem...
2009. aug. 29. 01:03
2/6 anonim válasza:
Hmmm:) Szar ez...te szerelmes vagy.... ő meg úgy tűnik nem. Én egy évig küzködtem mire elfelejtettem a legutóbbi barátnőm...cefett szar volt. Ki kell bírni ennyi. A szerelemben az a legjobb, h el tud múlni, és jöhet helyette másik. Úgy tudod elfelejteni, h mindig csak előre nézel, és amikor bekúszik ő a gondolataidba, keress valami újat az életednek, amivel jegelheted. Mindig az újat keresd, és szabadulsz majd a bilincstől ennyi...Tudom, h most azt mondod, h ez lehetetlen, és mindenröl ő jut az eszedbe, se próbáld meg, és ha nem megy akkor próbáld újra és újra, amíg nem megy......de meni fog:) Tudom, én is végig csináltam:)
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a biztató válaszod:)
2009. aug. 29. 01:14
4/6 anonim válasza:
Nincs mit:) Nekem pl a biciklizés sokat segített...3szor akkora combizmaim lettek, meg önbizalmam:) Azt hittem ő az igazi, és talán télleg ő volt... Szerettem volna néha megfolytani magam kutyául szenvedtem....nagyon hiányzott, de ő szóba sem állt velem...LAssan de biztosan elmúlik, max egy laza szép emlék marad....csak tudom, mikor benne vagy kilátástalannak tűnik az egész...ez a csapda, ezt kell jegelni. Igenis a jövő, mindi rejt magában szépséget, és szerelmet is...ez lebegjen előtted, meg az, h mielőtt ő lett volna azelőtt is lehetél már magányos, mégis megoldódott....mostis úgy lesz:) Ne add fel:)
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy:)
2009. aug. 29. 09:24
6/6 anonim válasza:
úgyanígy vagyok énis. én is ezen gondolkodok.:/
Ha nincs barátnője NE ADD FEL. ha van meg akkor se:D de ha a csaj csak nem a bnőd. De ha nem akk NE.vagy csak szemezz vele meg ilyen apró jeleket adj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!