Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ti hogy szeretitek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti hogy szeretitek?

Figyelt kérdés

Pl.: Sétáltok este felé sétáló utcán láttok valami helyes pasit esetleg szemébe is néztek és utána oda megy hozzátok mit mondjon? Mit szerettek hallani? Ha barátnőtökkel vagytok szeretitek ha kicsit arrébb hív?

16/F

2009. aug. 28. 22:51
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
"szia! nagyon helyes lány vagy. megadod a számod? elmehetnénk majd fagyizni valamikor."
2009. aug. 28. 22:55
 2/10 anonim ***** válasza:

hát ha tetszik, akkor ha nagyon nem bénát mond, akkor ugyis beszélgetek vele, probálok ismerkedni, ha nem tetszik, akkor viszont nem nagy az esélye hogy leállok vele beszélgetni:) hát sztem mond azt hogy szia, bocsi hogy csak igy leszolitalak, de nagyon csinosnak talállak, és ha nincs barátod, szivesen megismerkednék veled

és akkor ird fel ott helybe a telefonszámod, ugy hogy nem várod meg a választ:) aztán köszönj el és mond hogy remélem hogy keresel. én ezt aranyosnak találnám. :) L/19

2009. aug. 28. 22:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ja és sztem annyira nem jo ötlet ez a félre hívás, bár biztos van akinek ez is tetszik:)
2009. aug. 28. 22:59
 4/10 anonim ***** válasza:
72%

"Pénzt vagy életet!"

Nem gondolod, hogy sötétedés környékén nem éppen ismerkedős kedvükben vannak az emberek? Szerintem a lányok nagy része ilyenkor alapból segítségért kiáltana, vagy lefújná gázspray-jel a fiút, nem hogy még a telefonszámát nyomkodja a gyerek szemébe - Hívj fel drága, ha még ellátsz majd a telefonig!

2009. aug. 28. 23:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem szabad csak neked megadni a számodat. azzal a nő kezébe adod a döntés jogát, hogy felhiv-e. márpedig a csajok általában a magabiztos pasikat kedvelik, kérd el a számát te. ha megadja, akkor úgyis azt akarja, hogy felhivd.
2009. aug. 28. 23:06
 6/10 anonim ***** válasza:
51%

Szembe állsz vele meg mutatod a farkadat. Amikor elkezd futni futsz utána és mondod úgy hogy hallja: FOGLAK DUGLAK

XDXDXDXD

2009. aug. 28. 23:28
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
hát ez a foglak duglak simán van olyan szinten mint a "szia csini vagy megadod a számod.."kezedü "csajozos" szövegek mind2 elég ágrolszakadt de legaláb az 1iken lehet rohogni meg 1 jót futni xd
2009. aug. 29. 22:08
 8/10 anonim ***** válasza:

szerintem is annyi kéne, hogy odamész és elmondod neki, hogy tetszik meg elnézést kérsz, hogy csak így leszólítod az utcán, aztán megadod a számod (amire nem árt ráírni a nevedet is :D) aztán megmondod neki hogyha szeretne meginni mondjuk egy kávét vagy vmit és szeretne ismerkedni meg nincs barátja akkor örömmel várod a hívását :)

ezzel a lány kezébe adod a döntést, ami abban jó, hogy tudja, hogy nem fogod zaklatni és nem vagy erőszakos :)

én is nagyon örülnék egy ilyennek :D

sok sikert ;)

17/L

<->

2009. szept. 1. 15:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Velem volt ilyen történet, csak fényes nappal, már jó régóta jött mögötem egy srác, aztán egyszercsak mellém állt, elnézést kért és azt mondta ne haragudjak, de így első benyomásra nagyon szimpatikus vagyok neki,és szeretni jobban megismerni.Kis csönd volt, elmosolyodtam, nem volt rossz srác, nekem meg nem volt barátom.Kérdezte megadom- e számom, hogy valamikor fel tudjon hívni.Kicsit haboztam, majd megadtam.... De nem hívott egyszersem.
2009. szept. 1. 16:43
 10/10 anonim ***** válasza:
én baromira nemcsípem azilyen túlzásba vitt ismerkedős szöveget, nekem nemtaláljon ki semmiféle frappáns, meg rímelős versikéket, bőven elég az eccerű mondat is, amit az első írt.
2009. szept. 1. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!