Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy szemétség valakit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy szemétség valakit a húgával megcsalni?

Figyelt kérdés
Meg lehet ezt bocsájtani?
2013. jan. 12. 21:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Örök életre tönkretennéd a családot.
2013. jan. 12. 21:21
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem hinném,amúgy se szerette igazán a ribancságai miatt a kiscsajt.nem az első,de még csak az első 20ban sem voltam...
2013. jan. 12. 21:24
 13/17 anonim ***** válasza:

az igen, mikre nem képes a lány húga...

szerintem családon belül idővel elfelejtik. (értsd úgy, hogy a nővér megbocsájt a húgnak)

de neked senki sem fog.

2013. jan. 12. 21:27
 14/17 anonim ***** válasza:
A te részedről lényegtelen kivel történt, megcsaltad. Szerintem nem fájna neki kevésbé, ha valami idegen csajjal dugsz félre... A húga részéről meg... hát én elsüllyednék a helyében.
2013. jan. 12. 21:28
 15/17 A kérdező kommentje:
Kérdeztem a húgát,nevezzük nevén,úgy se ismeritek...Az Anzsit(a húgot) hogy mi van ezzel,erre el kezdi,hogy az már történelem.(3 hónappal később).
2013. jan. 12. 21:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Az igen jó NAGY ribanc!!!!!!!!!!!!!!!!! Ketté nyílna a föld ő legyen az első aki elsüllyed szégyenébe.
2013. jan. 13. 11:23
 17/17 A kérdező kommentje:
Hát tegnap felkerestem őket és az egyik azért haragszik,mert a tesójával megcsaltam,a másik meg mert a nővérét megbántottam.Egymással már megbékéltek,lehet az utáljanak közösen engem melóval...
2013. jan. 13. 11:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!