Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Legjobb barátnöm 13 éves barátja 16. Már fél éve együtt vannak volt 1-2 szakítás azóta de összejöttek újra. Már nem 1x lefeküdtek,szval minden volt közöttük. Mondtam neki,hogy én 15 évesen nem volt semmi sexuális dolog a barátommal nekik meg igen, nem korai? És aztmondta nem bírnak egymás nélkül élni és,hogy nem mindegy mikor fekszenek le egymással ha ugyis örökké együtt lesznek?.
Nem aakrtam neki mondani de sztem csak kihasználja őt a srác :S Szerintetek?
2009. aug. 28. 19:52
1/6 anonim válasza:
sztem is csak kihasználja az pedig hülyeség h örökké együtt lesznek
2/6 anonim válasza:
elég furcsa. én 14 vagyok, 15és fél éves barátom van. csókolózásig juttottunk, fél éves a kapcsolatunk. a te barátnődről én ismeretlenül azt gondolom, hogy egy kis rib@nc! És igen, kihasználja a srác...
3/6 anonim válasza:
jajjj ez olyan gyerekes, hogy 15 ÉS FÉL ÉVES ezért néz mindenki kisgyereknek titeket....
4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos sztem is csak kihasználja :/ És nem tudom neki uygmond "felnyitni a szemét" mert nagyon szereti. Mikor elöször szakítottak 4 hónap után a csávónak másnap már volt másik csaja :S aztán megint összejöttek. Hát érdekes.
2009. aug. 28. 20:07
5/6 SzSzili válasza:
19:59 teljesen igazad van. Tök gyerekes.
F/22.5
6/6 anonim válasza:
aki azt írta, hogy gyerekes, az elárulná, hogy tulajdonképpen miért is? az a baj, hogy azt írtma 15 ÉS FÉL? mert nem értem mibe kötöttetek bele és miért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!