Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti szoktatok Wow-ozni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szoktatok Wow-ozni? :D Barátom nagyon szereti, gondoltam elkezdek én is, csak nemtudom még a lényegét, azt többen játsszák egyszerre (mert vele szeretnék)? Ti szoktatok?

Figyelt kérdés
(tudom kicsit hülye kérdés, vagy rossz kategóriába raktam, de azért kíváncsi vagyok a normális válaszokra)
2013. jan. 12. 13:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

anno biztos örültem volna, ha lett volna barátnőm, node 6 évig masszívan wowoztam, nade naponta annyit, hogy másra nem juttt idő (csajozásra sem). csak vigyázz, elne szaladjon a ló, ne sokat függjetek :D

a játékról: a warcraft univerzumban játszódik, eredeti szerveren már a mists of pandaria kiegészítő fut, hogy játszass kell a battlechest (magában foglalja az alapot és az első 2 kiegészítőt, a the burning crusadet és a wrath of the lichkinget) utána kell még a cataclysm, és aztán a pandaria. az sem elhanyagolható hogy havidíjas, kb havonta 3-4ezer forintba kerül, különben felfüggesztik az accountod. tört szerveren is lehet játszani, de ott jóval több a gyökér, no meg számtalan bug van, ami eredetin ha van is azonnal javítják. lényege a játéknak pedig kinek mi. van akinek az hogy egyből eléred a maximum levelt, ami 90, és utána nyomják az end gamet, ami annyit tesz hogy éjjel nappal instáznak meg raidelnek, és gearelődnek (minél jobb felszerelésük legyen), és van akinek a lényege maga a fejlődés, a felfedezés, amíg elérik 1-90 a szintet, mert a küldetéseknek trténetük van, és a különböző területeknek ahol új küldetések vannak, azoknak is van történetük :D

2013. jan. 12. 13:48
 12/21 QueenRavenna ***** válasza:
Lány vagyok, nem WoWoztam, de 2 évet kockultam más MMORPG-n, pl. Metin2, Cabal.
2013. jan. 12. 13:52
 13/21 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen.

Akkor kell fizetni érte?:O

2013. jan. 12. 13:52
 14/21 anonim ***** válasza:

vannak ingyenes wow szerverek

kérj segítséget a barátodtól ;)

2013. jan. 12. 13:55
 15/21 anonim ***** válasza:
mielőtt így megijednél, kérdezd meg barátodat min tolja. ha azt mondja eredetin, akkor bezon elég drága lenne megvenni az összes játékot, és utána még havonta fizetni, mert lehet nem is tetszene, de épp ezért elérhető egy ingyenes starter edition, ahol lvl 20 ig fejlődhetsz szabadon a világban, és nincs rajta időkorlát.
2013. jan. 12. 13:55
 16/21 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:)
2013. jan. 12. 14:01
 17/21 anonim ***** válasza:

Én egy másik kitti vagyok és szerintem nincs semmi ciki abban ha a lányok ilyen netes játékokkal játszanak :D

én imádom őket és ja mondjuk jutott mellette időm a szexre is, na hoppá. :D most azért nem mert nincs pasim

de nyugodtan wow-ozhatsz, szerintem jó játék főleg, hogy lehet lány karakterrel is lenni :) ha kérdésed van nyugodtan írj privit és segítek ha tudok :)

19/L

2013. jan. 12. 14:05
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem! Én codozok :DD
2013. jan. 12. 14:06
 19/21 anonim ***** válasza:
Mi Guild Wars 2-zünk xD
2013. jan. 12. 14:23
 20/21 anonim válasza:
igen
2015. júl. 21. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!