Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szoktatok Wow-ozni? :D Barátom nagyon szereti, gondoltam elkezdek én is, csak nemtudom még a lényegét, azt többen játsszák egyszerre (mert vele szeretnék)? Ti szoktatok?
anno biztos örültem volna, ha lett volna barátnőm, node 6 évig masszívan wowoztam, nade naponta annyit, hogy másra nem juttt idő (csajozásra sem). csak vigyázz, elne szaladjon a ló, ne sokat függjetek :D
a játékról: a warcraft univerzumban játszódik, eredeti szerveren már a mists of pandaria kiegészítő fut, hogy játszass kell a battlechest (magában foglalja az alapot és az első 2 kiegészítőt, a the burning crusadet és a wrath of the lichkinget) utána kell még a cataclysm, és aztán a pandaria. az sem elhanyagolható hogy havidíjas, kb havonta 3-4ezer forintba kerül, különben felfüggesztik az accountod. tört szerveren is lehet játszani, de ott jóval több a gyökér, no meg számtalan bug van, ami eredetin ha van is azonnal javítják. lényege a játéknak pedig kinek mi. van akinek az hogy egyből eléred a maximum levelt, ami 90, és utána nyomják az end gamet, ami annyit tesz hogy éjjel nappal instáznak meg raidelnek, és gearelődnek (minél jobb felszerelésük legyen), és van akinek a lényege maga a fejlődés, a felfedezés, amíg elérik 1-90 a szintet, mert a küldetéseknek trténetük van, és a különböző területeknek ahol új küldetések vannak, azoknak is van történetük :D
köszönöm szépen.
Akkor kell fizetni érte?:O
vannak ingyenes wow szerverek
kérj segítséget a barátodtól ;)
Én egy másik kitti vagyok és szerintem nincs semmi ciki abban ha a lányok ilyen netes játékokkal játszanak :D
én imádom őket és ja mondjuk jutott mellette időm a szexre is, na hoppá. :D most azért nem mert nincs pasim
de nyugodtan wow-ozhatsz, szerintem jó játék főleg, hogy lehet lány karakterrel is lenni :) ha kérdésed van nyugodtan írj privit és segítek ha tudok :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!