Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miattam van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miattam van?

Figyelt kérdés

Volt itt egy kérdésem annakidején, idézek belőle: "A probléma az, hogy tápláltunk valami kölcsönös érzéseket egykor egy nős férfival, de ez megszűnt mióta nem nagyon futunk össze a mindennapokban. Már 3 e-mailt írtam neki, amire nem válaszolt, ráadásul van egy családi blogjuk, amit rendszeresen nézegetek. Ezzel csak az a baj, hogy annakidején elmondtam neki, hogy szoktam olvasgatni, és mivel nem sokan látogatják az oldalt elmondása szerint, feltűnik ha napi 10 olvasattal többet mutat a számláló."

A blogot a felesége írta. Mostanában azonban nincs frissítés. Vajon megtudta, hogy nézegetem?

2009. aug. 28. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Mit akarsz egy házas férfival? Tönkre akarod tenni az életét? Lehet, hogy még gyereke is van!

Lehet, hogy az érzéseket félreértelmezted!

Inkább keress mást!

Jobban jársz.

2009. aug. 28. 20:00
 2/4 Neszivass ***** válasza:
Örülj, ha keres és hallgass, ha nem. Ami biztos, hogy baj mindig lesz az ilyenből.
2009. aug. 28. 22:12
 3/4 anonim ***** válasza:

így jár az aki harmadik egy házasságban, sose te leszel az első, hanem a feleség, mert őt szereti, téged mint szexpartner, tartott

és minnél jobban ragaszkodsz, annál inkább eltaszítod magadtól, sose jó másik kapcsolatába belemászni

te se örülnél neki, ha férjedet elcsábítaná egy l.tyó...

és ha gyerekei vannak?

gondolkodj!!!!!!!!!!!

2009. aug. 28. 22:38
 4/4 A kérdező kommentje:

igazatok van, tudom. De igy alakult. En is sajnalom. Es mellekesen: nem volt koztunk semmifele testi kapcsolat, csak amolyan lelki szerelem. Nem csalna' meg sohasem a feleseget.

Csak ez a blog dolog bant. Remelem nem miattam van.

(bocs az ekezettelen irasert, mobilrol potyogok es nincs magyar nyelv)

2009. aug. 29. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!