Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőzők! Szerintetek min múlik, hogy mikor történik meg az első találkozó?
Azon gondolkoztam (nőként), hogy vajon min múlik, hogy társkeresőn ismerkedve mennyi idő után merül fel az első találkozó időpontja?
Tehát aki pl. halogatja, az rejteget valamit, vagy önbizalomhiányos, vagy csak alaposabban meg akar ismerni, vagy esetleg túl elfoglalt, stb. (Azokra az esetekre gondolok, amikor egyértelműen megvan a közös hullámhossz, és kölcsönösen keressük egymást, napi szinten.)
Szerintetek?
Én nem tudok már semmit sem, mert közel 2 év alatt sem jött össze semmi..szóval részemről b-sszák meg a társkeresők!
29 F
Bizalom és vonzódás! E kettő kell a találkozáshoz. nos a neten a bizalomból kell 3x annyi.
1 hét levelezéssel már el lehet jutni oda hogy randi, persze ha megvan a bizalom, a vonzalom és a közös hullámhossz.
Ha halogatja valamiért akkor kamu, avagy tudja jól hogy mennél és csak az agyadat húzza (nekem is szokásom :D )
Hülyeség ez a kapkodás. A legtöbben gyorsan le akarják tudni a csókot is (már az első randin) meg a szexet is.
Én szokásom pasi létemre az időhúzás, főleg ha látom a lányon hogy nagyon odavan és alig várja.
ok egyértelmű. Minek elkapkodni bármit is, előttünk az egész élet, és egy kapcsolatot normális alapokra kell építeni.
Azért mert felgyorsult a világ nekünk még nem kell követni. Azért mert a többség a fészbúkon éli a nemi életét én maradok a fizikai kapcsolatnál. És mert divat minden nap más nővel ágyba bújni én maradok annál akit szeretek és aki viszont szeret.
Erről ennyit.
Persze ezzel nem kell egyetérteni, és lehet követni a divatot. Mindenkinek a szíve joga hogy hogy él, mit tart fontosnak az éltében.
Amúgy meg aki lesz@r neten, és ott sem képes rám koncentrálni, keresni, érdeklődni, stb, azt nem fogom randira hívni soha, mert élőben sem fog másképp viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!