Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek milyen ez a test?
Hát nem egy kigyúrt testú csávó az igaz. Azért kérdezem, mert hazánkban nagyon divatba jött a gyúrás, már csajoktól is hallom, hogy gyúrnak, meg, hogy kondizni kötelezően ajánlott. Lassan már az öreg mamák, és papák és sézt gyúrva fogják kérni, hogy add át a helyedet a buszon.:D
Hülyeséget beszélsz, a legtöbb ember meg sem engedheti magának itthon. De igen,nem árt ha mozogsz és csinálsz valamit.
Én, mint kondis azt mondom hogy jó. A csajok buknak erre.
Nekem nagyon bejön. Nem kell egy agyon gyúrt pasi. De a mondjuk ha ilyen hasa van... hát ezzel a kinézettel megnyert. Már csak a belsőjét kellene megismernem.
17L
Szerintem nincs ezzel a testtel semmi baj :) nekem mondjuk nem is jonnek be azok a pasik, akik nagyon izmosak.. Elég, ha sportos és ilyen a teste mint a képen :)
Csak a mai világban sok olyan pasi van aki "elvárja" hogy a csajokon ne legyen felesleges kiló, szép vékony legyen, nagy mellekkel.. kerek popsi, szép lábak....
Akkor persze hogy a csajok is "elvárják" hogy egy pasi sportos legyen... De mondom, szerintem a képen láthatóval nincs semmi gond..
Semmi gond nincs azzal, hogy elvárják a csajok, hogy egy pasi sportos legyen.
Én nem akarok kigyúrt lenni, még akkor sem ha magas vagyok, ehhez testre gondoltam, mint ami a srácnak van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!