Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ír sok ember ilyet bele a kérdésébe ebben a kategóriában?
Már sokszor találkoztam a "Help me!", "S.O.S.", "Segitsetek léccy" furmányoságokkal, általában hosszan elnyújtva, beragadt Caps Lockal. Én ezt kb azzal egyeztetem ezt össze mint: "Brékó, brékó itt Johnson beszél van egy lány szerintetek lehet nála esélyem?"
Az ilyen "kiáltásokkal" mit akarnak elérni? Ezzel több/jobb válasz fog érkezni? Nem értem...
Sárky
Nemmindegyazneked?:D
Amúgy meg tényleg szerintem is azért, mert így többen odafigyelnek a kérdésre és nem görgetnek el rajta, meg megnézik, mert kíváncsiak.
Engem az érdekel, de baromira, hogy mi a jó fenéért kell odaírni, hogy BŐVEBBEN LENT........... Basss.zki, ha normálisan fel tudnának rakni egy kérdést, akkor nem kéne 20 oldalban kifejteni, hanem csak az kattint rá, aki el is AKARJA olvasni és TUD is segíteni.
Áááááá.
Egyetértek Veled egyébként teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!