Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Hajlandóak lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hajlandóak lennétek járni egy olyan fiúval aki nem így néz ki?

Figyelt kérdés

[link]

Én őszintén szólva jóval izmosabb vagyok ennél,viszont van rajtam kb.5 kiló felesleg,amitől nem vagyok szálkás.Ez mennyire baj?(dolgozom rajta,de egyenlőre az izom a fontosabb) 17/F

2013. jan. 11. 20:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja amúgy 10es és hetes is én vagyok:D
2013. jan. 11. 21:50
 12/19 A kérdező kommentje:

Az a tévedés,hogy "ki van gyúrva".(bár ki tudja)

Van hasonló,kockahasú,izmosnak látszó ismerősöm,kb ugyanígy néz ki,mégis ha megbökik a hasát,majdnem hány,annyira gyengék az izmai.

2013. jan. 11. 21:52
 13/19 anonim ***** válasza:
Ez nincs kigyúrva, csak alacsony a testzsírszázalékja.
2013. jan. 11. 21:54
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem ez már kigyúrtnak számít. ha látszik hogy dolgozott vele akkor már annal számít,nem?:)

Szegény barátod, ne bökdösd a hasát:D

Annyi a lényeg hogy egy kis plusz egy srácon nem olyan gáz, emiatt kizárt hogy ne találj valakit:)

2013. jan. 11. 21:55
 15/19 A kérdező kommentje:

Ezt mondom.

Bár azért van rajta izom is persze,de szerintem egy férfi legyen izmos..ne csak ilyen kis szálkás módon.

Én nem is értem sok ismerősömet,totál vékonyak,és semmi késztetésük nincs arra hogy kicsit erősebbek legyenek.

Na,persze mindenki más.:)

2013. jan. 11. 21:57
 16/19 A kérdező kommentje:

Pont ez a bajom.Dolgozok én is csak nem ennyire látszik.

De sebaj,reménykedek.

2013. jan. 11. 21:57
 17/19 anonim ***** válasza:

Ez a jó az emberekben és ezért utálatos sok általánosítás. De kinek mi tetszik:D

Egyébként, csak mellékesen: nem küldenél egy képet lécci?:)

Semmi bajom azzal ha valaki izmos, de legyen egy határ.

2013. jan. 11. 22:00
 18/19 anonim ***** válasza:

nem csak ez számít, de pár kiló plusz nem kizáró ok ha erre gondoltál

ki ez a srác a képen?

2013. jan. 11. 22:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Úgy olvasd hogy én már így is túl sok animét néztem, túlnyomó többségben pálcikaemberekk a főszereplők és ez befolyásolhat
2013. jan. 11. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!