Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinaljak? Nem akarom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak? Nem akarom megbantani.

Figyelt kérdés
13 eves lany vagyok. Egy fiuba mar reg ota szerelmes voltam es kb 3 hete szerelmet vallott neki. tokre orultem es mar majdnem osszejottunk. De en par napja rajottem h nemis szeretem. Es most irja h szeret es en irom h enis. De minden nap talalkozom vele
2013. jan. 11. 20:34
 1/6 anonim válasza:
49%
Mit keresel ebben a témában 13 évesen? Már is viszket a punicod? 18 év fölött lehet ebben a témában kérdést fel tenni. Amúgy is inkább menj tanulni a nyelvtant mert az nem megy neked! Szia
2013. jan. 11. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Ááááá igen a szerelem fellángolásának tipikus esete.

Szarügy,de nincs mit csinálni mond meg neki.

Ha csak húzod az időt és "játszol" vele az mindkettőtöknek csak rossz lesz. Inkább essetek át rajta minél előbb, amíg nem mélyül el a srác nagyon!...

de amennyire tudsz legyél tapintatos! :)

2013. jan. 11. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez egy KISLÁNY! hogy írhatod neki hogy "viszket a puncid" ?

Na mindegy. Amúgy van ilyen, addig amíg nem kaphatood meg kell, aztán rájössz,hogy csak azért kellett, mert elérhetetlen volt.

2013. jan. 11. 20:52
 4/6 anonim válasza:
Punicot írtam és kislányok mit keresnek itt? Az oldalon is felhívja a figyelmet egy szöveg, hogy 18ÉVEn felülieknek szól.
2013. jan. 11. 20:55
 5/6 anonim válasza:
Punicot írtam és kislányok mit keresnek itt? Az oldalon is felhívja a figyelmet egy szöveg, hogy 18ÉVEN felülieknek szól a téma.
2013. jan. 11. 20:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Jó tudom, de akkor is.
2013. jan. 11. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!