Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek Fleshlight-ja? És, ha igen milyen?
Figyelt kérdés
Tényleg olyan,mintha igazi lenne?:D
(Aki leszeretne hurrogni,most tisztázom vele,h nem áll szándékomba 20 rugóért venni,mikor ittvan ingyen a kezem.xD Puszta kíváncsiság :D )
2009. aug. 28. 15:53
1/6 anonim válasza:
had hurrogjalak már le. barátnőre még nem gondoltál? olyan vazze mint az igazi :P
2/6 anonim válasza:
olyan érzés mint az igazi, csak ez nem beszél közbe, nem szokott gondolkozni, plusz az extrások főznek mosnak takarítanak és vasalnak is... és sose szólnak be ha te eközben sör iszogatsz és mecscet nézel
3/6 A kérdező kommentje:
HAHA micsoda poénok,haha
több ILYEN válasz köszi nem kell =P
2009. aug. 28. 20:17
4/6 anonim válasza:
Minőségi cucc.
Kipróbáltam, órákig ellehet lenni vele.
Ha van pénzed rá, ne csesz ki magaddal, hogy nem veszel belőle 1et :)
5/6 anonim válasza:
Én már kézzel nem is akarom mióta megvan...
6/6 anonim válasza:
ennyire jó? :o (én is szeretném tudni)
az a "titkos" múbör amivel megvan csinálva enniyrejó? egyébként láttam 11.300 Ft ért is neten :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!