Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha 14 vok és még nem volt pasim?
Igen, ásd el magad az első fa tövébe mert ez olyan szégyen.... Uhh
De énnél már csak az a szomorúbb h meg is kérdezed.
Kezdek kétségbeesni, hogy hová fajul a világ. Nem vagyok egy vénember, a magam 29 évével, de "az én időmben", amikor tizenéves voltam, az volt a ritka, ha valakinek 14-15 éves korában volt pasija/csaja. (Jó, most az alsós "szerelmeket", ami kimerült a szünetben együtt fogócskázásban, azt nem számítom).
Most komolyan, hová sietsz? Miért lenne gáz?
Ha ennyire a sürgős kiégned akkor gáz.
Ha a szép harmonikus, teljes élet a célod, akkor meg meg sem kérdeznéd.
Dehogy gáz, sőt! Ez az a kor, amikor utoljára álmodozhatsz a jóképű énekesekről és filmsztárokról, amikor elképzelheted, milyen lenne valamelyik szomszéd fiúhoz bújni, hiszen érzelmileg most alakulsz át, ráadásul piszok sok szabadidőd van ilyesmikre. :)
Pasizni bőven-bőven ráérsz még, én kétszer annyi idős vagyok, mint Te, férjhez is mentem már, de még mindig ugyanúgy lennének "jelentkezők" rám, mint kamaszkoromban. Az első "pasim" közel 16 évesen volt, és visszagondolva nagyon gyerekeszem volt még akkor az egészhez, így nem gondolom, hogy le lennél maradva bármivel is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!