Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy "trauma" miatt valakinek 16 évesen merevedési gondja legyenek?
Az a helyzet, hogy sosem voltam túl sikeres a lányoknál, de ez valójában még nem zavart annyira. Viszont úgy fél évvel ezelőtt az egyik ismerősöm mondta, hogy bejövök az egyik csajnak. Én persze először nem hittem el, mert általában senkinek sem jövök be, de annyira mondta mindenki, hogy a végén már tényleg elkezdtem reménykedni. Nem nyugodtam, és sikerült kiderítenem, hogy a csaj és az ismerősei is csak hülyét akartak csinálni belőlem. Persze ez nagyon rosszul esett, eléggé szomorú voltam, de azért nem zuhantam depresszióba. Na, a bökkenő az, hogy régen, ha megpillantottam egy szép lányt, szinte rögtön felállt, napjában elég sokszor csináltam, stb... Viszont az eset óta gyakran előfordul, hogy verem és közben lelankad. Megpróbálom 1 óra múlva, de akkor is. Akárhányszor próbálom, mindig az a csaj jut eszembe(meg a baráti köre), és olyankor lényegében megszűnik a merevedés. Sőt, ha meglátom vmelyikük képét iwiwen, rögtön elkezd remegni a kezem. Most is, miközben írok, annyira remeg, hogy alig tudom leütni a billentyűket.
Mit csináljak, mert 16 évesen egy kicsit korai impotensnek lenni? Pszichológus ?
Haverkám neked kis levegőváltozásra lenne szükséged. Még a végén megölsz valakit.
De nyugi nem leszel impotens, ez csak átmeneti.
Nem kell rögtön pszichológushoz rohanni.
Stresszhatás miatt szenvedsz. El kell felejteni azt a lányt, különben is miért rá gondolsz olyankor... gonosz emberek vannak szép számmal (mindenki gonosz, csak nem mindegy hol áll a skálán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!