Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti szoktatok a barátot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szoktatok a barátotokkal mondjuk sörözni? :D Vagy az nem jó pont ha a lány sört iszik?

Figyelt kérdés
A barátommal megbeszéltük, a következő találkát, holnaputánra, és aztmondja hogy majd mindketten sörözzünk.Ez mennyire jó ötlet? Nekem olyan fura(hogy előtte/vele sört iszok) :D mondjuk citromosat vagy alkoholmenteset innék. Tudom kicsit hülye kérdés...ti voltatok már?:)
2013. jan. 10. 00:47
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

na nem tudom mi tévő legyek.

Mondjuk nem arról van szó, hogy szeretem vagy nem, mert mondjuk a citromos az nem olyan rossz....csak annyi az egész, hogy előtte inni olyan fura.

2013. jan. 10. 01:03
 12/23 anonim ***** válasza:
ha fura akkor ne igyál, vagy tudok jobbat esetleg beszéld meg vele hogy mi van benned és hogy ő ezt hogy látja. komolyan nem értem a mai kapcsolatokat, biztos van olyan dolog amit nehéz megbeszélni, de az ilyeneket azért nem nehéz :)
2013. jan. 10. 01:08
 13/23 anonim ***** válasza:
jó lesz hidd el :)
2013. jan. 10. 01:12
 14/23 anonim ***** válasza:
Akkor gyere velem inni, egy rossz szavam se lesz! ;)
2013. jan. 10. 01:17
 15/23 anonim ***** válasza:

Néha iszogatunk a párommal, de nem egyszer előfordult hogy elmentünk pizzázni, ő vezetett én meg megittam egy sört.

Érdekesen néztek a felszolgálók, dehát most mi lesz. Nem lerészegedni kell, csak amennyi jól esik.

HA fura neked és nem esik jól ne idd.......

2013. jan. 10. 01:37
 16/23 anonim ***** válasza:

8-as nem az én párom vagy véletlenül? :P

Mi minden héten elmegyünk egyszer sörözni együtt, az első randinkon is sörözni mentünk, szerintem teljesen jó ez így.

Egyáltalán semmit nem ittatok még együtt?

2013. jan. 10. 08:50
 17/23 anonim ***** válasza:
Én is szoktam vele sörözni. Pláne focimeccs nézése közben, összebújva az ágyban :D De van, hogy beülünk valahová és ptt sörözünk:D
2013. jan. 10. 09:07
 18/23 A kérdező kommentje:

De, voltunk egyszer már, mikor nagyon unatkoztunk gondoltuk lemegyünk inni valamit, és mondta hogy akkor most ihatnék én is valamit üdítő helyett.

És akkkor megittam a sört, de annyira szégyelltem magam, hogy mit gondol, hogy lány létemre bevágtam azt a sört. De ha most is arra hívott meg, akkor csak nem volt kiábrándító számára a múltkori....?

2013. jan. 10. 10:03
 19/23 A kérdező kommentje:
amúgy 16 vagyok o.O
2013. jan. 10. 10:05
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem tökrészegnek kell lenni 16 évesen! De te erősen a másik véglet vagy. Javaslom picit változz, mert még gondjaid lesznek. Nem amiatt, hogy szereted vagy nem szereted a sört, nem is szabad a másik kérésére meginni... ha amúgy taszít.

Hanem ez az "illik, nem illik"... végig stresszeled az életed vele... ne foglalkozz annyit másokkal, az "illemmel", a rosszindulatú szomszédasszonyok (ha vannak ilyenek) úgyis találnak okot rá, miért szóljanak meg! :)

2013. jan. 10. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!