Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szoktatok a barátotokkal mondjuk sörözni? :D Vagy az nem jó pont ha a lány sört iszik?
na nem tudom mi tévő legyek.
Mondjuk nem arról van szó, hogy szeretem vagy nem, mert mondjuk a citromos az nem olyan rossz....csak annyi az egész, hogy előtte inni olyan fura.
Néha iszogatunk a párommal, de nem egyszer előfordult hogy elmentünk pizzázni, ő vezetett én meg megittam egy sört.
Érdekesen néztek a felszolgálók, dehát most mi lesz. Nem lerészegedni kell, csak amennyi jól esik.
HA fura neked és nem esik jól ne idd.......
8-as nem az én párom vagy véletlenül? :P
Mi minden héten elmegyünk egyszer sörözni együtt, az első randinkon is sörözni mentünk, szerintem teljesen jó ez így.
Egyáltalán semmit nem ittatok még együtt?
De, voltunk egyszer már, mikor nagyon unatkoztunk gondoltuk lemegyünk inni valamit, és mondta hogy akkor most ihatnék én is valamit üdítő helyett.
És akkkor megittam a sört, de annyira szégyelltem magam, hogy mit gondol, hogy lány létemre bevágtam azt a sört. De ha most is arra hívott meg, akkor csak nem volt kiábrándító számára a múltkori....?
Nem tökrészegnek kell lenni 16 évesen! De te erősen a másik véglet vagy. Javaslom picit változz, mert még gondjaid lesznek. Nem amiatt, hogy szereted vagy nem szereted a sört, nem is szabad a másik kérésére meginni... ha amúgy taszít.
Hanem ez az "illik, nem illik"... végig stresszeled az életed vele... ne foglalkozz annyit másokkal, az "illemmel", a rosszindulatú szomszédasszonyok (ha vannak ilyenek) úgyis találnak okot rá, miért szóljanak meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!