Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy falunapon hogy ismerkedhetek?
Nem sokára lesz falunap, ahol szokott lenni sörsátor - koncertek, fellépések -, ugrálóvárak, árusítók, focimeccsek, stb. Én nem ismerek senkit sem a faluban, és arra gondoltam, elhívom az egyik barátnőmet, és kimegyek vele a falunap helyszínére. Jó lenne megismerni pár velem egykorú egyént.:) De hogyan?:S Falunapon a velem egykorúak általában a focipálya lelátóján üldögélnek bandákban, és beszélgetnek, vagy sétálgatnak. Hogy tudnánk elérni, hogy leszólítsanak, vagy valami?:D
16/L
qrva vicces:D...
elsőnek köszi.
másodiknak: Komárom megyében?:D
Kérdezd meg, hogy hívják a tehenüket...:DDD
Bocsi, csak nekem pestijánynak olyan nehéz elképzelni, milyen ez a "falunap". xD Kicsit viccesen hangzik.
Kiskoromban én búcsúra jártam a telkünkön...:D Az jó volt, mindig ettem mézeskalácsot. :D De akkor még kicsi voltam ahhoz, hogy ismerkedjek.
Amúgy szerintem simán oda fognak menni hozzátok bevállalósabb emberek, anélkül, hogy kezdeményeznetek kéne. Az ismerkedés jönni fog magától, az cikibb, ha előre tervezed, úgysem úgy fog történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!