Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Előfordult már valakivel, hogy bringázás közben elélvezett?
Figyelt kérdés
Vagy kimondottan ezért szokott bringázni?2013. jan. 8. 19:55
2/10 anonim válasza:
Persze, a kerékpár ülésem helyén 1 nagy vibrátor van :D
3/10 anonim válasza:
Mindenki ezért bringázik.. minek a sportos külső, jobb vérkeringés stb?:D
5/10 anonim válasza:
Nem!
De hallottam olyat , h elelvezett a bringan es komoly serulesei lettek mert kozben felborul!t
6/10 anonim válasza:
Nem, ez csak a Csajok a csúcson című filmben fordult elő. A valóságban ilyen nincs, vagy a leányzó nincs tisztában azzal, hogy mi is az orgazmus. 25N
7/10 anonim válasza:
túl sok csajok a csúcson-t néztél :D
8/10 anonim válasza:
Én már jártam úgy és bevallom, akkor élveztem először el az életemben. Este volt és úgy gondolom nem vették észre. Ma már azt is tudom, miért jobb maszturbálni és szeretkezni.
9/10 anonim válasza:
25N,sokmindentol lehet valakinek orgazmusa.
Van,akinek kis ingektol is,es van,aki nem annyira erzekeny.
Van,akinek a mellei simogatasatol is orgazmusa lesz,vagy,anelkul,hogy hozzaerne,a puncijahoz,pl almaban elvez el,ha erotikus tartalmu az alom.
Szoval nem vagyunk egyformak.
Es igen,siman el lehet elvezni attol,ha a csiklo es a szemeremejkak az ulesnek dorzsolodnek
De ehhez ra kell koncentralni az erzesre,nem varatlanul er az orgazmus.
10/10 anonim válasza:
Egyetértek 25N-el, csodálatos tud lenni a biciklinyereg, csak arra kell vigyázni, nehogy fejre álljunk élvezés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!