Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom simogat a lábam között, és benyúl a bugyimba is?
Figyelt kérdés
én is nyúljak az ő gatyájába vagymi?:D nemnagyon van tapasztalatom ilyenekben. nemtudom hogyan jó ezt csinálni.. vagy elmesélhetnétek az első ilyen élményeteket :D2013. jan. 8. 19:52
2/10 anonim válasza:
Azt hittem azt kérdezed majd, hogy terhes lehetsz-e tőle, de így sem sokkal jobb.
3/10 A kérdező kommentje:
szerintem ez tök normális kérdés volt .. ._.
2013. jan. 8. 19:54
5/10 anonim válasza:
Ne sértödj meg de lehet h értelmesen tetted fel de értelmetlen az egész. Miért kell mindent tulreagálni?? Én 22 vagyok átéltem ezeket a dolgokat még ugy is h se internet nemvolt és nemkaptam senkitől tanácsot hogy mit kéne csinálni. Mégis nagyon élveztem és izgi volt. Ugyhogy ne ezen aggodj hanem élvezd.
6/10 anonim válasza:
Nyugodtan nyúlj be te is, legalább ismerkedsz a méreteivel.
7/10 anonim válasza:
Ha simogat ott, és hagyod, akkor csak kívánod valamennyire. Ha kívánod, akkor miért ne? :D hmmm első élmény alkalmával én hagytam, hogy azt csinálja azt amit akar, de én még akkor nem igazán csináltam semmit... De megértette, és a következő talikor viszonoztam az előző estét... :D
8/10 anonim válasza:
Kérdezd meg anyukádtól, kislány! Remélem kapsz egy pár jó nagy büdös pofont te kis r.banc!
9/10 anonim válasza:
A barátod, persze... az a kis nyomorék aki csak a kis p.nádra hajt? Néhány hónap és már köszönni sem fog neked a kis b.zi!
10/10 A kérdező kommentje:
kedves utolsó .. sajnálom hogy ilyen rossz élményeid voltak,és így állsz hozzá a dolgokhoz ,de ez a te bajod és magánügyed. ne itt égesd magad..:) puszi
2013. jan. 9. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!