Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj a suliban aki nagyon tetszik. Hogyan menjek oda hozzá?
Figyelt kérdés
Van egy lány, azthiszem most lesz 9-es. (Nálunk általános suli és gimi egyben van) De sajnos nem beszéltem még vele, meg nem is tudok róla semmit. Hogyan menjek oda hozzá és "szedjem fel"? 16/F2009. aug. 27. 20:58
1/5 anonim 

válasza:

Ha ismered hívd meg egy forrócsokira az automatából, ha nem akkor kérj meg egy közös ismerőst, hogy mutasson be neked és utána hívd meg. Engem már "szedtek fel" így és nem tiltakoztam. Az a ciki, ha valaki oda se mer menni.
L19
2/5 anonim 

válasza:

Először csak köszönj, ha szívesen mosolyogva fogadja, legközelebb lépj oda hozzá, és kérdezz tőle valamit, kérj segítséget tőle valamilyen tantárgyhoz, amiben ő jó. Aztán majd megy minden a maga útján. A lényeg, hogy ne legyél közönséges és tolakodó. Csak kedves és figyelmes. Drukkolok neked.
3/5 anonim 

válasza:

bocs, helyesbitet. Nem neked, hanem neki :)
4/5 anonim 

válasza:

jobb-bal-jobb-bal-jobb-bal-jobb-bal-jobb-bal-jobb-bal-jobb-bal..
nah jó... poént félretéve..
1. közös ismerős
2. "..sziaaa!!, nem téged láttalak ...ittésitt..?.."
3. egyszerűen legyél bátor..
5/5 anonim 

válasza:

hát először is fontos hogy tudj járni. ez az alap.ha ez megy menj oda hozzá és kérdezd meg mennyi az idő pl vagy hogy adjon pézt vmire és majd ledolgozod.ez mindig beválik 69/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!