Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a sok önkielégítés ennyire függővé tesz?
Figyelt kérdés
Az normális hogy ha valaki 3 éven keresztül minden nap kielégíti magát? még amikor kezdtem akkor kb 3 hetente végeztem önkielégítést, de ahogy telt az idő, azt vettem észre hogy naponta csinálom. A vágy egyre nagyobb lett így volt hogy egy nap 3szor 4szer is "recskáztam". Próbálom visszafogni magam de nem tudom. Barátnőm még nem volt, talán ez lehet az oka az egésznek. Már volt olyan gondolatom is hogyha ezt így folytatom akkor már nem fog felállni egy idő után, vagy már nem lesz olyan merev, de még így se tudok visszavenni a tempón...már mindent bebeszélek magamnak...szóval valami tipp hogy hogyan tudnám visszafogni magam?és pls ne ítélkezzetek a korom miatt 16/f2013. jan. 7. 23:21
1/2 anonim válasza:
nem tesz
ha lesz nőd gyökeres változás lesz
legalább nem megy agyadra a g@ci:)))
2/2 anonim válasza:
ha már ennyit kényezteted magad, akkor tanuld meg visszatartani az orgazmust többször is egy alkalommal... hidd el, ezt később értékelni fogják a lányok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!