Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ötletek vannak a játék számára?
Táborba leszek, és milyen ötleteket tudtok 15 éves csajok és pasik számára?
ilyen kis huncutságokra gondolok, mint például az egyik csaj kiszívja a másik pasi/csaj nyakát, stb.
Köszi!

a felelsz avgy mersz tetszik ;)
milyen az a dugi-dugi? (csak nem...?) :O

Ha szerettek Pókerezni vagy más hasonló gyorsan lejátszható kártyát játszani ezt lehet kombinálni mersz vagy felelsszel. Ugyanúgy ahogy üvegnél akire mutat az "szív", itt is ez lehet a megoldás
[csak egy ötlet]

hmm... kicsit késő volt és nem fejeztem be a mondatot, elnézést kérek xD
Azt akartam írni, hogy ahogy üvegezésnél akira mutat az üveg, az mer/felel, itt az tenné ugyanezt aki elveszti a kört.
De játszhattok tétekkel is, nem pénzre gondolok, hanem merés és felelet zsetonok, így ha valakinek jó lapja van 3-4 (5,6,7 stb.) feleletet/merést kiszedhetne valakiből egy körben :)
[Soha nem próbáltam ki a játékot, tegnap találtam ki az egészet, de ha tetszik az ötlet próbáljátok ki, majd kérek visszajelzést, hogy milyen a valóságban :)]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!