Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dávid86 kérdése:
Lányok intimgyanta hámsérülés?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdés a lányoktól, hogy aki jár intimgyantáztatni teljes felületet, annak szokott hámsérülése lenni például a nagyajkak bőrfelületén, (ha máshol, írd meg hogy hol)?
Kérdésem azért tettem fel, mert ha nem feszítem meg jól pl.: a herén a bőrt, sajnos piros lesz és kicsit érzékeny 3-4 napig.
26/F
2013. jan. 7. 16:20
1/2 anonim válasza:
hu nekem egyszer volt, hogy én estem neki a gyantázásnak..kb a bőrt is leszedtem:S kozmetikussal ha csináltatod akkor max aznap fáj, de másnapra el is múlik és nem szabad, hogy hámsérülésed legyen:) magadnak semmiképpen ne csináld
2/2 anonim válasza:
Igen, elvileg úgy érdemes csinálni hogy megfeszíted kicsit a bőrt, könnyebben lejön.
Ha magadnak csinálod, akkor ajánlom hogy próbáld ki a Moom-ot. Ez egyfajta cukorgyanta és fájni is kevésbé fáj. (Olyan férfiről is hallottam aki az arcán lévő szőrt is evvel szedte le és azt mondta nem fájt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!