Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Bejönnek nektek a kopasz nők?
Figyelt kérdés
Nem kihullott hajúak, hanem, akik leborotválják a fejüket. Van aki szépnek találna egy ilyen nőt?2013. jan. 7. 11:55
11/16 anonim válasza:
A rövidhajú nők egyáltalán nem, de érdekes mód a kopasz nők valamiért engem izgatnak. Sztárokról lett csinálva ilyen,hogy melyik hogy nézne ki bőrős fejjel, és bizony elég vegyes felvágott. Amelyiknek szép ovális feje van ,az egyszerüen lehengerlően szexi, de amelyiknek nagy muksó kerek feje van ,az kiábrándító. Íme egy példa:
Ami szép, és jól is áll neki, bírnám nagyon:
Ami viszont borzalom rossz [link]
Tehát fejforma függő, arcvonás függő nagyon. Van akinek jól áll.
12/16 anonim válasza:
Mikor Rostockban éltem, volt az egyetemen egy kb félcentis rövidhajú nő. Hát az egy bomba csaj volt. Vékony, magas csaj, szépformás cicik, szexi rucikban járt mindig, magassarkúban, szépen ki volt festve. Szóval tiptop volt a csaj. Én teljesen kész voltam tőle, imádtam. Akármit mondtok szexi volt és nőies.
13/16 anonim válasza:
úgy általában nem, de tuti van olyan nő akinek simán jól áll a dolog és meg tudná mozgatni a fantáziámat
14/16 gerodávid válasza:
Ha már hatvan év feletti akkor simán!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!