Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ideál? Volt-e már ilyen barátod/barátnőd?
Figyelt kérdés
Inkább külsőre gondoltam. Magasság, testalkat, hajszín, szemszín, szexepilek.2013. jan. 7. 08:47
1/7 anonim válasza:
Én sosem ideál alapján választottam párt...Nem is inkább azt mondanám hogy ideálom van, hanem bejönnek a szökésbarnás hajú, kék szemű fiúk...de nálam ez csak másodlagos. A párom pl. fekete hajú, barna szemű...sose volt szőke-kék szemű barátom...:)
2/7 anonim válasza:
Én sem ideál szerint választottam párt soha. Én szeretem ha egy pasinak széles a háta meg a kék szemek. Mondjuk ez a páromra pont igaz, de ő vele is csak véletlen találkoztunk.
3/7 anonim válasza:
Ha le kéne írnom az ideálomat aki élõ személy akkor ez lenne az: szõkés-barnás rövid haj, zöld szemek, sportos testalkat, nem annyira magas 178 talán,finom húsos száj. :pp
4/7 anonim válasza:
Fekete haj barna szemmel. És az én barátnőm pont ilyen :D
5/7 anonim válasza:
Kedves kérdezõ! A tiéd milyen? :)
6/7 A kérdező kommentje:
Visszakérdezni nem ér, amíg el nem mondod, neked mi az ideálod. Nekem magas, magabiztos, jó kiállású férfi, inkább sötét hajú, de ez nem szempont a párválasztáskor.
2013. jan. 7. 22:40
7/7 anonim válasza:
Már elmondtam :D 3-mas válasz lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!