Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik fajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik fajta gumi\\ovszer a legjobb? (durex-re gondoltam)

Figyelt kérdés
Kulonbozo szinu van, anevuket most pontosan nem tudom leirni, de van lila,sotet kek, piros, stb.... szerintetek melyik a legjobb? szint kernek szepen.... koszonom elore is a valaszokat! 16\\L
2009. aug. 27. 11:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
oh, koszonom, lattam mar azt a fajtat! mindenkeppen ki fogom probalni!
2009. aug. 29. 12:43
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
mi a durexet annyira nem szerettük, a lifestyleból jött be a ribbed.. :)
2009. aug. 29. 12:55
 13/18 anonim ***** válasza:
86%

Ugyan mááár az a 16eves csak nagykepuskodni akar....amugy a lifestyles (feher) spermicidews nagyon jo....A durexbol a piros-ultra thin vagy a kek-extra save is kivalo....es az a 16eves kisgyerek bekaphatja mert ez nem oylan oldal ahol nagykepuskodni kell...

19/L

2009. aug. 29. 12:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi a Durex ultra thin-t használjuk,semmi rossz tapasztalat nem volt egyik félnek sem :-)
2009. aug. 29. 13:04
 15/18 anonim ***** válasza:
83%

ha már két éve élne szexuális életet akkor már kitapasztalta volna hogy neki melyik a legjobb!:)

20f

2009. aug. 29. 14:01
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Jesszusom! Lányok használják a gumit? Én úgy tudtam, hogy fiúk. Ostoba lennék?
2009. aug. 29. 14:28
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
a zold mentolos durex a baratomat csipte es abszolut nem jott be. en a narancssargat szeretem, de a bordo is tetszett es azt a baratom is jobban szereti mert kenyelmesebb es vekonyabb (eleinte kicsit szkeptikus voltam h ez konnyebben kiszakad de aztan rajottem h mivel az extra safe is hallottam h kiszakadt nem egyszer, nekunk meg ez pl nem, rajottem h nem feltetlenul ezen mulik)
2009. aug. 29. 14:29
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
könnyen szakad a durex. nem megbízható.
2015. ápr. 4. 05:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!