Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az internetes erotikus,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az internetes erotikus, otthoni kamerás munkákat mindig kifizetjék? OLVASD TOVÁBB

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, és a minap olyan hirdetést láttam valamelyik oldalon, hogy Webkamerás, otthoni erotikus munkát ajánlanak. 18 évtől lehet regisztrálni, és mivel csak otthon egy pár órára a kamerát kéne bekapcsolni, sztiptízelni, vetkőzni meg kacérkodni a férfiaknak és azt írja, havi 200-500ezer forintot is lehet vele keresni. Egyetemre járok, és nem dolgozom egyenlőre, úgy gondoltam, ezzel kiegészíthetném egy kicsit a zsebpénzemet.

Valaki próbált már ilyet? Rendesen fizetik, vagy inkább ki se próbáljam? Köszi a válaszokat (olyat légyszi ne írjatok, hogy ne csináljak ilyet, mert ez csak kamerán át, élőbe nem tenném én se...)

2009. aug. 27. 11:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ne legyél ilyen home ribi. valaki felveszi frapsal, vagy mit tudom én mivel, akkor örökké fenn maradsz a neten, és a vidit láthatja. azonkívül ocsmány, és undorító meló.
2009. aug. 27. 11:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha tönkre akarod tenni az életedet akkor tedd. Gondolkozz már egy kicsit. Csak pár órára kellene bekapcsolni a kamerát. Hát nem hiszem. Ez a kezdete a sexfilmezésnek. Igen az előttem szólónak igaza van. Bárki fel is veheti és örökre tönkre teheti az életedet. Vagy ki is deritheti hol élsz és .... Inkább nem fejtem ki.
2009. aug. 27. 11:50
 3/7 A kérdező kommentje:
értem. köszi a válaszokat.
2009. aug. 27. 11:55
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
egyetem -> kifizetjék. Taps!
2009. aug. 27. 13:04
 5/7 anonim ***** válasza:
de, hogy válaszoljak a kérdésedre, csinálhatod nyugodtan, de arra vigyázz, hogy később, HA okosabb leszel, és jó állást akarsz majd magadnak, akkor nem biztos, hogy jó lenne, HA ezek kiderülnének rólad. Továbbá arra sincs garancia, hogy egyáltalán kifizetnek...
2009. aug. 27. 13:06
 6/7 Andrewka ***** válasza:

A sok okosnak annyit h lehet arc nélkül is csinálni.

Persze ilyenkor biztos kevesebben fognak érted fizetni, de így is keresel valamennyit. Olyan informatikus meg rengeteg van aki könnyedén kiderít rólad mindent ígyis-úgyis. Akár azért mert itt írtál. Azt nem tudom kifizetnek e rendesen.

Én nem csinálnám de a te dolgod.

22/f

2009. dec. 23. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Probalj olyan cegel kapcsolatott teremteni ami regota van a piacon ott van a live jasmin es ott vannak magyar csajok is

de tobbet nem tudok errol

2013. júl. 17. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!