Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az internetes erotikus, otthoni kamerás munkákat mindig kifizetjék? OLVASD TOVÁBB
20 éves vagyok, és a minap olyan hirdetést láttam valamelyik oldalon, hogy Webkamerás, otthoni erotikus munkát ajánlanak. 18 évtől lehet regisztrálni, és mivel csak otthon egy pár órára a kamerát kéne bekapcsolni, sztiptízelni, vetkőzni meg kacérkodni a férfiaknak és azt írja, havi 200-500ezer forintot is lehet vele keresni. Egyetemre járok, és nem dolgozom egyenlőre, úgy gondoltam, ezzel kiegészíthetném egy kicsit a zsebpénzemet.
Valaki próbált már ilyet? Rendesen fizetik, vagy inkább ki se próbáljam? Köszi a válaszokat (olyat légyszi ne írjatok, hogy ne csináljak ilyet, mert ez csak kamerán át, élőbe nem tenném én se...)
A sok okosnak annyit h lehet arc nélkül is csinálni.
Persze ilyenkor biztos kevesebben fognak érted fizetni, de így is keresel valamennyit. Olyan informatikus meg rengeteg van aki könnyedén kiderít rólad mindent ígyis-úgyis. Akár azért mert itt írtál. Azt nem tudom kifizetnek e rendesen.
Én nem csinálnám de a te dolgod.
22/f
Probalj olyan cegel kapcsolatott teremteni ami regota van a piacon ott van a live jasmin es ott vannak magyar csajok is
de tobbet nem tudok errol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!