Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy fiu az osztályban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiu az osztályban nagyon teccik nekem. Szoktuk egymást nézni sunyiba amikor egymásra nézünk mindketten el szégyeljük?

Figyelt kérdés
magunkat nem merem megszolítani mert ugy csinál mintha nem is hallaná nagyon rosz mit csináljak??
2013. jan. 5. 22:47
 1/9 anonim ***** válasza:
szandi,tevagy az?
2013. jan. 5. 22:48
 2/9 anonim ***** válasza:
ne szégyelld el magad, hanem nézd tovább
2013. jan. 5. 22:49
 3/9 A kérdező kommentje:
nézem tovább áh... szerintem én is bejövök neki
2013. jan. 5. 22:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Teccik?" magunkat nem merem megszolítani" magatokat ne is szólongasd csak esetleg őt!
2013. jan. 5. 22:53
 5/9 anonim ***** válasza:

mit csinálj?

tanulj meg írni

2013. jan. 5. 22:53
 6/9 A kérdező kommentje:
az folytatodik ... de mind1 :/
2013. jan. 5. 22:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, tudom, csak arra volt példa, hogy mennyire nem tudsz írni.
2013. jan. 5. 23:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj! Mert ha rájön a fiú, hogy kissé el vagy maradva a Magyar nyelvtanból, nem is kell kiábránduljon belőled, mert nem is jössz be neki.
2013. jan. 5. 23:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez a helyesírás:D
2013. jan. 5. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!