Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki, hogy vészelte át az első komoly kapcsolat végét?
Első barátom vele csókoloztam, feküdtem le először, 21 éves vagyok. Majd egy évig voltunk együtt.Nagyon rosszul érzem most magam. Ki vagyok bukva.
Mindketten elcsesztük a dolgot. De a srác már nem akarta megoldani, így én szakítottam, de akkor is hiányzik, szeretem, de a kapcsolatnak így már nem lenne értelme. Tippek esetleg? Ki ,mit csinált? Főleg,hogy mindjárt itt a vizsgaidőszak, tanulnom kéne, de nem bírok koncentrálni.
Nekem nagyon sokat segített az, hogy sok barátom/ismerősöm volt, akivel tudtam beszélgetni.
Úgy általában az is fontos, hogy sokat járj társaságba. Ne rágódj ezen a témán inkább. Fogadd el, hogy vége, és lépj túl.
Segíthet az is, ha megpróbálod valami másra terelni a gondolataidat, például a vizsgáidra. :)
Egyébként én is hasonló helyzetbe kerültem, és nagyon nehéz volt feldolgozni eleinte. A tanulság, hogy a "mi lett volna, ha..." típusú gondolatokat el kell kerülni, mert úgysem vezetnek semmi jóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!