Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megjött és egy táborban vagyok nem tudom hogy mit csináljak nem hoztam magammal semmi olyat. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 22:12
2/26 anonim válasza:
kérj a tanár nénitől, edzőtől, addig papírzsepi?
3/26 anonim válasza:
kérj mástól valaki csak tud segíteni
4/26 anonim válasza:
Csak van már egy barátnőd akitől kérhetsz eszközt, nyet?
5/26 A kérdező kommentje:
ők se hoztak és a tanártól nem merek kérni és a zsepi nem tart ki éjjel
2013. jan. 5. 22:15
6/26 anonim válasza:
márpedig ha nem kérsz, akkor reggel elég ciki lesz elázva...semmi para nincs ebben, kérj egy felnőtt nőtől
7/26 anonim válasza:
gyűrj össze sok zsepit tampon formába és helyezd fel magadnak az kifog tartani valamennyire plussz még a bugyidba is tehetsz párat
8/26 anonim válasza:
éjjelnappali bolt nincs a közelben, ahol esetleg lehet kapni? jobb helyeken kapható...
9/26 anonim válasza:
Vérezd össze a többiek fejét amig alszanak!
10/26 anonim válasza:
Illett volna tudnod és készülnöd, hogy a napokban megjön. Szerintem tömd ki a fehérneműd vastagon WC-papírral, holnap pedig irány a legközelebbi Tesco.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!