Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért érzem ezt iránta? Bele lehet szeretni valakibe így?
Van egy srác akit kb 2 éve ismerek,mivel a szüleink egy munkahelyen dolgoznak.Amikor először találkoztam vele,teljesen közömbös volt számomra,igazából nem is tetszett.Egy ideje viszont azt érzem hogy kedvelem,és kezdem megszeretni,sőt szinte már féltékeny vagyok,ha például fb-on like-olja egy lány fényképét,pedig nem is találkoztam vele mostanában.Csak néha eszembe jut hogy amikor néha találkozunk és épp nem figyelek folyamatosan néz,meg kérdezősködik felőlem az anyukájától.Lehet hogy csak aranyosnak találom ezt az egészét részéről és azért érzem hogy kedvelem?
Tudom hogy sokaknak ez az egész hülyeségnek tűnik,de ha lehet normális válaszokat kérek.
Szerintem is szerelmes lettél belé.Próbálj meg róla többet megtudni,többet beszélgetni,még fb-én is.
Ha kérdezősködik rólad,az már jót jelent.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!