Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Turbo0111 kérdése:
Szerintetek mért van az hogy minden lány csak barátként néz rám?
Figyelt kérdés
Szóval tök jól kijövök általában a lányokkal,de mindegyik vagyis a legtöbb egyből csak barátnak tekint. Szerintetek miért? 17/f2013. jan. 5. 17:52
1/9 anonim válasza:
ki lehet törni ebből a "barátzónás" besorolásból (nem a mostani lányokkal) hanem inkább próbálj meg olyan társaságba is beékelődni ahol ismeretlen lányok is vannak...aztán az egyikre nyomulj kicsit
2/9 anonim válasza:
:D előbb barátkozni kell aztán vesd magad a mélybe,amúgymeg lehet a hozzáviszonyulásodal van a baj..:D
3/9 A kérdező kommentje:
hát épp ezaz hogy van egy csaj kb 2 napig beszélgettünk meg ismerkedtünk és azt mondta h én vagyok a legjobb fiú barátja :D szóval ezt nem értem
2013. jan. 5. 17:56
4/9 anonim válasza:
Mert nem jössz be ezeknek a lányoknak. Ilyen egyszerű, nem kell ezt túlragozni. Másoknak viszont még tetszhetsz! Ne gondold azt, hogy azért, mert egy pár lány csak barátnak tekint, akkor már mindegyik annak fog!
5/9 anonim válasza:
két hónap az hosszú...ha hetente találkoztok és naponta beszélhettek akkor a harmadik talinál legkésőbb már ölelgesd, néha puszild meg ha olyan szituba kerültök, add tudtára valahogy, hogy barátságnál több kéne
Üdv: első
6/9 anonim válasza:
2 nap ismeretség után így kijelentette, hogy te vagy a legjobb barátja? o_O Vagy én értettem félre valamit?
7/9 A kérdező kommentje:
jah 2 nap után :D
2013. jan. 5. 18:01
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem arról van a szó hogy nemtetszel nekik csak a szöveged a rossz,mindig éreztesd velük h. tetszenek,bókolj nekik..:D
9/9 anonim válasza:
2 nap után? Akkor komolytalan. Mégis milyen barátság alakulhat ki 2 nap után?
Azért csodát ne várj. Nem fognak a nők az öledbe hullani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!