Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem érettebbek személyiségre a tizenéves fiúk, mint a lányok? 21/L
Nekem valahogy úgy tűnik mostanában hogy így van.
Van az ismerősi körömben pár 15-17 éves fiú, és nagyon jól el tudok velük beszélgetni bármiről, akár komoly témákról is. Egyáltalán nem érzem azt hogy "kevesebbek" lennének amiért ilyen fiatalok.
De az ugyan ilyen korú lányok...na az katasztrófa ahogy a legtöbb viselkedik. Ha 10 percet a közelükbe kell töltenem már rosszul vagyok tőlük. Hihetetlenül gyerekesek még, hisztiznek, nyávognak, mindenen röhögnek visítva, persze a szájuk hatalmas mert ők már felnőttnek hiszik magukat, és merje ezt bárki megcáfolni..
igen, ez érdekes téma...sőt múltkor egy 15 éves be is próbálkozott nálam, és amúgy tényleg érettebbnek tűnt mint a kortársaim, de 15 éves volt...hát nem tudom, úgy tűnik ez a generáció gyorsabban érik :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!