Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem érettebbek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem érettebbek személyiségre a tizenéves fiúk, mint a lányok? 21/L

Figyelt kérdés

Nekem valahogy úgy tűnik mostanában hogy így van.

Van az ismerősi körömben pár 15-17 éves fiú, és nagyon jól el tudok velük beszélgetni bármiről, akár komoly témákról is. Egyáltalán nem érzem azt hogy "kevesebbek" lennének amiért ilyen fiatalok.

De az ugyan ilyen korú lányok...na az katasztrófa ahogy a legtöbb viselkedik. Ha 10 percet a közelükbe kell töltenem már rosszul vagyok tőlük. Hihetetlenül gyerekesek még, hisztiznek, nyávognak, mindenen röhögnek visítva, persze a szájuk hatalmas mert ők már felnőttnek hiszik magukat, és merje ezt bárki megcáfolni..

2013. jan. 5. 14:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Elég csak abba belegondolni, hogy az Alkonyat nevű valami-t hányan nézik meg úgy közülük, hogy teljesen eggyé válnak vele. Igen, sok fiú is van úgy, hogy őszintén rajong egy dologért (pl. Star wars), de attól még teljesen külön tudja választani a valós életétől. De ezek a lányok ugyanebben az álomvilágban élnek életük minden percében.
2013. jan. 5. 14:26
 12/14 anonim ***** válasza:

igen, ez érdekes téma...sőt múltkor egy 15 éves be is próbálkozott nálam, és amúgy tényleg érettebbnek tűnt mint a kortársaim, de 15 éves volt...hát nem tudom, úgy tűnik ez a generáció gyorsabban érik :D

20L

2013. jan. 5. 15:12
 13/14 anonim ***** válasza:
én interneten megfogtam egy 17 éves lányt de a távolság betett nekünk.... am 15 éves fiu vok
2013. jan. 5. 15:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Hmmm... Tudod az érettség nem korfüggő. Engem vert az apám amikor alsó tagozatban 1-est kaptam. Ezért szívtelen lettem idővel, a szeretet ki van programozva belőlem. Nem értettem, hogy miért ver, ha egyszer nem én tehetek róla ilyen vagyok. Az iskola egy memória teszt. Hiába van 130 as IQ-m, ha rossz a memóriám. Már abban a korban értelmesebb voltam, mint ő. Csak akkor még nem tudtam. Ezért szerintem úgy gondoltam, hogy gyűlöletből ver, hiszem megérti, hogy nem én tehetek a rossz jegyeimről. Ha valaki azért nem tud járni mert láb nélkül született, akkor hiába verjük, nem fog járni soha. Viszont megutál minket, mert végülis nem egyértelmű, hogy nem az ő hibája? Nálam ugyan ez történt, csak elmében.
2013. máj. 24. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!