Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőgyógyászoknak van "magánél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőgyógyászoknak van "magánéletük"?

Figyelt kérdés

Úgy értem.. napi 20nő szét teszi neki a lábát, és mikor hazamegy várja az asszony, az is szét teszi neki a lábát..

Szóval.. értitek xD

Bocsi az idióta kérdésért :)

2009. aug. 27. 00:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Erről a méhésztársadalom tudna igazán mesélni, de mihez tartásképpen álljék itt ez a kis történet:

Bíró a tárgyaláson a nőgyógyászhoz:

- Doktor úr, fel tud valamit hozni mentségként, amiért különös kegyetlenséggel meggyilkolt egy prostituáltat?

- Tisztelt Bíró Úr! Aznap reggel hétre mentem a kórházba dolgozni. Levezettem 3 szülést, felraktam 3 pesszáriumot, 4 spirált, volt még 2 abortuszom és 12 általános nőgyógyászati vizsgálatom. Este 11-kor hullafáradtan megyek haza az utcán, mikor odalép hozzám ez a k.rva:

"Té szépfiú, egy ezresért megmutassam a p.nám?"

2009. aug. 27. 00:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
ezen énis gondolkodtam, de szerintem ketté tudják választani a magánélettől. nemmindegy milyen szemmel néz rá. munkában segíteni,gyógyítani akar, otthon viszont örömet szerezni. sztem azért mááás. de a feleségének sem lehet könnyű!!
2009. aug. 27. 02:49
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg mindennap álló faxxal megy haza és amikor rámászik az asszonyra gondolatban végigdugja az összes jó nőt aki aznap bejött neki és akiben nyulkált!!!

Sztem krrva jó meló és még tejelnek is rendesen!!

Ha vki már unná én vállalok helyettesítést féláron is!!

2009. aug. 27. 03:28
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
A rondákat meg rávarrja az aszisztensre :D
2009. aug. 27. 03:29
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
A nőgyógyászok otthon kizárólag análisan vagy orálisan csinálják. Nekik egy jó szopás többet ér mindennél. (ellentétben a fogorvosokkal)
2009. aug. 27. 08:10
 6/7 anonim ***** válasza:
34%
hát az azért k*rva jó lehet amikor a sok dagadt, 40 éves cigányasszony megy vizsgálatra:D
2009. aug. 27. 08:59
 7/7 anonim ***** válasza:
54%

Jajj istenem...

A nőgyógyász nem azért választotta ezt a hivatást, hogy szexuális célzattal nyúlkáljon a nőkben. Neki minden nő egyforma, akár jó nő, akár egy retkes, kövér cigányasszony, épp ezért maximálisan szét tudja választani a munkáját meg a manánéletét. Ha jó nő a betege, akkor is csak max. annyi jut eszébe, hogy ez egy szemrevaló csaj, de nem fog nagyobb élvezettel benne turkálni, mint a koszos cigányasszonyban. A nőgyógyász számára egy beteg nőt vizsgálni semmivel sem másabb mint a fülésznek beteg gigákban vagy fülekben nézelődni. A legtöbb nőgyógyász boldog nős ember, sok gyerekkel, csak úgy a miheztartás végett... Nekem is volt nőgyógyász-rezidens barátom, és nagyon büszke voltam rá meg a munkájára. Azt se feledjük, hogy a nőgyógyász sokszor szülész is egyben, szerinted egy vajúdó, kínlódó kismamában is azt nézi, hogy húú mekkora jó csaj? Ugyan már, fel kéne nőni gyerekek.

2009. aug. 27. 09:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!