Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem idegesít, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít, hogy egyes emberek kategóriákba sorolnak másokat párválasztás terén?

Figyelt kérdés

Itt most arra gondolok, hogy pl van egy kicsi, vékony, kicsit pattanásos gyerek az már ne is álmodjon szép barátnőről mert az "nem az ő szintje". Így gondolkodni nem szemétség egy kicsit? Mert a szerencsétlen nem olyan géneket örökőlt amilyet a mai média elvár már soha ne is álmodjon szép barátnőről? Lányoknál ugyen ez, Kövérebb az átlagnál, de nem tud fogyni, ezért már el kell várni tőle, hogy ne is álmodjon egy szép megjelenésű férfiról.

Ez kb olyan mintha a sorsa a születésénél el lenne döntve, kíváncsi lennék, hogy egy ilyen "szépség" aki kategorizál, pl egy baleset miatt ahol az arca maradandó sérülést szenved vajon autómatikusan eveszi az igényét és az "új szintjének" megfelelő emberekkel ismerkedik? Tudom rossz indulatú, de reménykednék, hogy az ilyenek megtapasztalják milyen érzés amikor ilyeneket mondjanak, hogy kezd olyannal akire fel se áll csak mert "ronda" vagy.

U.i: Nem nem kategorizáltak, elvileg "szép" vagyok:D

2013. jan. 4. 22:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Oké, de eddig máshogy volt, eszi-nem eszi, nem kap mást alapon. Az emberek származás, vagyon alapján házasodtak, nemigen válogathattak.

Most pedig együtt élnek a kategóriákkal. Én egy átlagos csaj vagyok, nem szorulok rá, hogy olyan sráccal járjak akire rá se tudok nézni, de valószínűleg Brad Pittnél nem lenne esélyem. Mindenki kb. a saját szintjének megfelelő partnerek közül válogat.(Persze ez tud teljesen relatív is lenni.)

2013. jan. 4. 22:26
 12/19 anonim ***** válasza:
Engem is idegesít. De nem is ez a jó szó rá: inkább szánalmas. De csak csinálják. Én meg élem a magam életét, és inkább megismerem az embereket, az alapján döntök párválasztásnál, minthogy holmi kategóriákat állítsak fel.
2013. jan. 4. 22:36
 13/19 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkit idegesít,hogy ha beskatulyázzák.

Az ami ezen az oldalon megy,pedig néha nevetséges.Emberek úgy alkotnak véleményt másokról,hogy nem is ismerik és kapásból mondják neki,hogy nincs esélye ennél vagy annál,mert ronda vagy átlagos.Komolyan mintha a szépséget mérni lehetne.Mindenkinek más az ízlése és nincs kőbe vésve,hogy kinek ki tetszhet és kinél van esélye.

2013. jan. 4. 22:39
 14/19 anonim ***** válasza:

Mondok valamit, teszem azt valami alacsony, vékony, beteges, pattanásos, szerencsétlen, átlagos képességű, igénytelen kölyöknek isten tudja miért, olyan lehetősége lenne, hogy összejöjjön egy amolyan fullos csajjal. Aki most kategorizáljunk mi is, tényleg 10ből 15-ös, gyönyörű, álomtest, álomélet, álomcsalád.

Vegyük, hogy a nő még szerelmes is lenne belé, ő magába, csak meg minden.

A srác nem lenne boldog. (de ha megfordítjuk, hogy mondjuk egy fullos hapsi egy csúnyácska lánnyal, akkor is) Egyfolytában azon kattogna, hogy miért van velem, miért nem mással, meg fog csalni, mert nálam neki csak jobb juthat, vádaskodni kezd, őrületbe kergeti vele a lányt, mindenhonnan kritizálásokat kapna, hogy csak ezért vagy azért van veled, máskülönben MIÉRT lenne vele, stb stb.

Ez így lenne. Egyszerűen ő maga ölné meg a kapcsolatát, mert nem tudná lekezelni. Mindenki "osztályoz", mindenki máshogy, és mások a szintek, meg amit még elfogad, de alapvetően mindenki saját magához hasonlatos partnert keres. Ettől komfortosnak érzi a helyzetét, se nem túl jó, se nem túl rossz. Vagyis akkor már lehet igazi. Sokkal alább senki nem ad, de a tökéletessel se tudnának mit kezdeni.

2013. jan. 4. 22:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Mindenki tudja, hogy hol a helye, és pont.
2013. jan. 4. 22:48
 16/19 anonim ***** válasza:

Épp ez a probléma,hogy ha túl hulladék vagy az ugye nyílván nem jó, de ha egy maximumra törekvő egyén vagy, és túl jó szintekezt érsz el, már az sem jó. Egyszerüen szinte lehetetlen olyan lenni, ami épp megfelel valamelyik elmeháborodott önértékelési zavarokkal küszködő másik nembelinek.

Komolyan mondom, annyira ostoba, szar nehéz bonyolult tudomány, közeg ez a párkapcsoalt meg barátnőszerzés,hogy ayghalált kapok tőle. Ezer előítélet, sablon, beteges gonodlatok hálozata az egész. Csak a vak szerencsén múlik,hogy kiből lesz boldog ember, és ki rohad meg egyedül.

Én már ebbe az egészbe belefáradok, szerintem jobb fizetni a szexért, és egy sor, egy hatalamas halmaz nyűglődéstől megkímélem magamat. MErt ez tényleg az, egy nagy nagy szenvedéstörténet, amit az amberek folytatnak a boldogság irányába. nem éri meg, annyit nem ér az egész, hogy erre idegileg rámenjek.

2013. jan. 4. 22:49
 17/19 anonim ***** válasza:

#14: Igen, ez így van. Nem ezzel van a baj.

DE!

Mi van akkor, ha az illető a messze átleg alatti külső mellé átlag feletti képességeket hordoz?

Nézzük meg női és férfi oldalról:

Általában ilyen, a "szürke egereknek" nevezett nők fiatalabb korukban hosszú kapcsolataik vannak, kevés kapcsolatuk van, de az mind komoly, hamar megházasodnak, általában picit átlag feletti külsejű, átlagos képességű férfival. Már 25 évesen tolják a babakocsit. Levelezőn elvégzik az egyetemet, mert már 17 évesen tudták az egész anyagot, az érettségivel az államvizsgát is odatolhatták volna nekik.

És mi újság van fiúknál?

Kapcsolatuk 0, a "szürke egereknél" nincs esélyük, mert ők nem szeretik a konkurenciát, a plázacicukáknál mégúgysincs esélyük, tehát: fapfap, vagy prosti.....

2013. jan. 4. 22:54
 18/19 anonim válasza:

Akkora egy ordas baromság ez a kategorizálás. Valaki áthozta volna a kasztrendszert Indiából, vagy mi?

Egyedülálló férfiként (28) én is kaptam már meg a "keress a saját kategóriádban" mondatkát. 10 éve meg is tettem, eredmény: elutasítások sorozata (átlagos lányoktól). Érdekes mód, a szép és a csúnya lányok közt is van, akinek bejövök (megegyező arányban).

Nekem nem számít, hogy ezek a hülye súlycsoportok alapján milyennek számít a lány, csak, hogy én vonzónak találjam.

Kedves beskatulyázók, kategorizálók, erre varrjatok gombot: Ha "csúnya" lány tetszik, akkor az vagyok, ha szép, akkor meg szép? O.o

2013. jan. 16. 14:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Az baba, csak rengetegen vannak, akik egyik kategóriában lévő lányoknak se jön be, semmilyen arányban......
2013. jan. 16. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!